Почетна / Кошарка / Супер лига

Радоњић зове Делије да против Меге испуне трибине и помогну екипи

Тренер Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да његов тим очекује веома тешка серија против екипе Мега Лекса, која се додатно појачала за Супер лигу
ФОТО: В. Марковић

Екипа Мега Лекса има фантастичну сезону, сјајне резултате и освојен трофеј. Добро се знамо, играли смо и финале АБА лиге, у међувремену су и ојачали састав, стигли су им нови играчи, чиме су подигли квалитет тима. Добили су на искуству у спољној линији тима, уз талентоване играче, чека нас још тежа серија него у финалу АБА лиге – рекао је Радоњић за клупски сајт и нагласио да црвено-бели морају максимално сконцентрисано да уђу у први дуел.

Свесни смо свих чињеница о квалитету Мега Лекса, и морамо да будемо јако, јако добри у првој утакмици, која нам је у првом плану и само смо на њу сконцентрисани – рекао је стратег Звезде и позвао навијаче да пруже подршку тиму.

Није потребно да истичем колико нам подршка навијача на трибинама значи. Зато позивам све наше присталице да дођу у петак у дворану „Александар Николић”, испуне трибине, и помогну нам да дођемо до тријумфа јер нам је њихово присуство јако важно – закључио је Радоњић.

Прва утакмица полуфиналне серије Супер лиге Србије између Црвене звезде и Мега Лекса, на програму је у петак од 19 сати у хали „Александар Николић”.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dagan
Teške su ovakve utakmice. Ako dobiješ kao to je normalno. Ako izgubiš katastrofa. A protivnik dobar i nabrijan.
metalmanijak
o cemu ovaj covek .,dete sta si koji rod , pricas o Radonjicu, ustani kad pricaso gospodinu Radonjicu i pokloni se..Covek [poziva navijace koji su dok je u Evropi igrano punila dvoranu ,a sad kao ne znaju ti isti da igraju ili kao nisu zasluzili vecu podrsku, ma daj vise vas kompleksasa, kao strucnjaci, ma idi bre pleti carape..
Mnogo dobar grobar
Opušteno...
THE COMSAT ANGELS
Vrsni strucnjak zove navijace jer zna da su oni prevaga u svakoj utakmici koja nesto znaci.E KAKVA JE MOJA zVEZDA KADA JE TI VODIS.Tebi ce se pripisati uspjesi Zvezde a neznas vise od obicno republickog trenera.Koliko se sjecam nagovorio si bio Simonovica 2005 ako se razdvoje drzave da igraju za crnu goru i on i Pavkovic i Micov i Savovic.Sada kukaj i zovi navijace da dodju u sto vecem broju protiv desetkovane Mege.Ali tebe smatraju za jednog od 3 najbolja trenera u Evropi.Pa kakva je to Evropa dje starac od 100 ljeta vodi jedan od najboljih timova Efes i onda ga bukvalno isceraju.Pa jedan super trener ubi 20 razlike finale.E to su nasi treneri koji su dio kosarkaske mafije Evrope.Kakav da je mali grk Itudis je dobro procitao bio u PAO-u zeljka pa mu se stalno mijesao u poso.Ono je sramota koju nijedan trener ne smije da dopusti.Vise je mali grk vodio ekipu od Zeljka a sada ga je konacno i dotukao.To su nasi vrhunski treneri Duda i Zeljko.Jedine koje cijenim su Rajkovic i S.Obradovic.
Dragan Lo
A da preskočiš košarku? Probaj kriket, verujem da bolje poznaješ taj sport.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.