Почетна / Кошарка / Супер лига

Мурић пред одлазак Партизана у Железник: Надам се да ће падати киша, да ће бити максимално 15 степени...

Тренери су нас добро припремили за први меч, неке акције противника смо знали малтене боље од наших, каже сјајно крило
ФОТО: И. Милутиновић

Партизан је победио ФМП, био је то чак и убедљив тријумф. Изражен са 19 поена. Али, црно-бели веома добро знају колико су морали да „раде” да би до њега дошли.

То је више пута одмах после меча нагласио и Александар Џикић. И не само то.

Тренер најтрофејнијег српског клуба је подвукао да је „задовољан победом, али не и фокусом појединаца“, додао је и да „нешто мора да се промени, да би тим деловао боље“.

Зато смо Еда Мурића, једног од најбољих у првом мечу серије против ФМП, питали – шта ће то учинити тренера задовољним у наредном окршају у Железнику? Да ли је то боља одбрана? Без дилеме је рекао:

Победа! Он је велики победник, воли да добија. Знамо какав је после пораза. Не волимо да губимо.

И сам свестан да је ту било много тога што мора да се промени, Мурић је наставио причу.

Тренер доста пута није задовољан. И то је у реду, јер увек можемо боље и он нас на то тера. Такав тренер нам је потребан. Уосталом, и ми сви знамо да није било како би требало и да морамо квалитетније. Посебно ако се пласирамо у финале.

О мечу у Железнику је рекао:

Надам се да ће падати киша, да ће бити максимално 15 степени... У суботу је било много вруће у дворани. Стварно је било тешко играти. Били смо сасвим мокри.

Широки осмех на лицу је сам за себе рекао да се шали, али Мурић није желео да дође да забуне, па је то потврдио и речима.

Нема то везе. Услови су исти за све и на то не би требало да гледамо, већ да видимо како да добијемо ту утакмицу, прикажемо добру игру и радујемо се пласману у финале. Морамо још боље, па да мислимо како даље.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Војна хунта
За кишу ћемо лако. Важно је да не падају пљувачка и мокраћа... и да се не дрмају кошеви.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.