Почетна / Кошарка / Супер лига

Луваву иде у Филаделфију, Мега Лексу обештећење

Француз Тимоти Луваву Кабаро изабран је од стране Филаделфија Севентисиксерса као 24. пик у првој рунди драфта
ФОТО: Ројтерс

Убрзо по драфту Тимоти Луваву Кабаро истакао је да је сезона проведена у Србији пун погодак, освојен је Куп Радивоја Кораћа, играно финале АБА лиге и полуфинале Супер лиге са Мега Лексом.

Ипак, Француз неће остати у тиму из Сремске Митровице. Најавио је одлазак у Америку. Редове Филаделфије која га је одабрала у првој рунди драфта као 24. пика.

Мега Лексу ће припасти обештећење пошто Лувавуу није истекао уговор.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

THE COMSAT ANGELS
Tacno je da je sposoban ali neko stoji iza njega sto je i normalno.Luvavu nije nikakv gubitak za Megu nego dobitak i to veliki.Zauzimao je mjesto nekom nasem talentu.Realno nista nije pokazao.Nikakav sut ,lose vodjenje lopte ... jedino kada je u dvokoraku moze da poentira i to u kontri.Zakucavanje nista ne znaci ...Ukupan sut 21%.Ovaj nece ostaviti ama bas nikakvog traga u NBA.Svaka cast svim nasim menadzerima jer znaju da prodaju nikakve igrace za dobre pare....
The COMSAT ANGELS
Mogu da predajem kosarku svakom nasem treneru.A koliko se ti razumijes vidim da volis hokej natravi.Pogledaj mali decko prosjek suta tog Luvavua.To je uzas.On je bek a ne moze da pogodi nista .Sto ce on raditi u NBA ligi...Mahace sa peskirom i navijati xaxaxaxa ...ako on postane i prosjecan igrac onda ce na stotine takvih igraca preokupirati NBA ligu.Jedan Teodosic nije ni blizu NBA a kakav je igrac.De Kolo,takodje koji je bio epizodista u NBA, ...da li mozes tako mocne igrace uporediti sa jednim Luvavom.Nasi menadzeri su najbolji na svijetu.Sakakve igrace prodaju za dobre pare.
Carletto
" Zauzimao je mesto nekom nasem talentu " " Nista nije pokazivao " Decko idi da pratis hokej na travi, molim te..
iznogud
Šta radi ovaj Miško, ja bi mu dao da vodi državu. Kad je neko sposoban...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.