Почетна / Кошарка / Супер лига

Урош Луковић: Партизан не пада тако лако!

Биће још дербија, знамо да можемо да играмо са Звездом. Истрошили смо се, стигао нас умор, неки су и повређени – каже одлични центар
ФОТО: Н. Неговановић

Урош Луковић по природи није „мрштавац“, али када му после утакмице приђете и затражите изјаву, неће вам се насмејати. Просто, не воли да прича. Он што има, каже на терену. И нисте баш често могли да чујете шта има да каже.

Чак и кад постоји добар повод за разговор, мораћете да га убеђујете. Јер – 17 поена, шест скокова, за 21 минут на једној нози, у вечитом дербију... све то је више него добар повод да се „огласи“. Луковић, пак, не мисли исто.

Изгубили смо – процедио је и на тај начин потпуно јасно ставио до знања колико му значе његове бројке у утакмици, у којој је његов тим поражен.

Много тога из меча са вечитим ривалом, Партизану може да послужи у наредним мечевима.

Рецимо, чињеница да после лошег почетка и двоцифреном минуса већ у првих пет минута, није дозволио да утакмица оде у ко зна ком правцу. Црно-бели нису пали. Напротив!

Не пада Партизан тако лако, шта год да се дешава – узвратио је Луковић.

Да, али да ли су морали баш тако лоше да крену, шта је био узрок таквог старта, питамо... Стартни центар тима их Хумске није имао одговор.

Не знам – додао је слежући раменима.

Ипак је дао објашњење.

Покушавали смо да решавамо шутем споља, ниједна лопта није ушла у рекет... Али, добро. Касније смо успели да се консолидујемо, успоставили смо равнотежу у игри и вратили се.

Међутим, после одређеног периода у коме је на терену „Пионира” владала равнотежа, ипак је дошло до пада после кога Партизан више није могао да се врати.

Потрошли смо доста енергије док смо ухватили ритам, па нас је можда и умор стигао. Имамо и повређених играча – набрајао је разлоге Луковић.

Није морао ни да говори колико му је жао због свега. Свака реч је била обојена великим разочарењем. Посебно јер...

Мислим да можемо да играмо са њима. Стварно. Уосталом, већ смо их једном добили у АБА лиги. Зашто не бисмо поново.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

panjuga
Ti si veoma krucijalan igrac Urose! Dosta nam znacis kada udjes pred kraj i izgubis po koju loptu, malo ljudi vidi da tako ustvari dizes moral ekipi. Naravno da ne trebas da obracas paznju na umor, jer lepo kaze Carls Barkli Sto ulazis u frku kad si slabiji, a sto bi ti bio slabiji kad mozes da ojacas ako ne obracas paznju na umor. Samo tako nastavi ljubi te brat, nemoj ni slucajno da se osisas i umoris, prozivace te ciganji onda. Cup sam da si se dosta popravio od osnovne kad smo pikali basket kod Lalica i Rnica, jos uvek mi dodjes onih 45 dinara za mekike i jogurt znas da nista ne zaboravljam jer nisam kao ti da zaboravim da popedim u nekom derbiju bratino ciganska kako si prevaro jug bas si car. Pozdravila te razredna, javi se ponekad zeni,
Gepard
Pao si ti momak svojim ponasanjem za sva vremena...
Dr.Covic
U pravu si.. vi ne padate, vi PucatE redovno i to svaki derbi!
Стари Делија
Умор?! Јесте ли ви одиграли 65 утакмица и то са каквим противницима? Прешли преко 20000 км? Наравно да и ви,као и други, можете да играте са Звездом. Али да победите, много тешко!
kosarkas
Ovaj Lukovic zaboravlja da su slovenacke sudije na celu sa Javorom dosudili cak 6 tehnickih gresaka Zvezdi i da je Partizan tako pobedio.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.