Почетна / Кошарка / Супер лига

Звезда са Човићем, Радановим, Кешељем и Јовановићем искалила бес на Земунцима

Црвена звезда је у одбрану јединог трофеја који им је преостао ове сезоне кренула убедљивом победом
ФОТО: В. Марковић
Црвена звезда – Младост 115:64 (26:15, 27:21, 29:16, 33:12)
Дворана: „Александар Николић”. Гледалаца: 1.007. Судије: Радош Арсенијевић, Владимир Јевтовић и Душко Седлар.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Рочести 2, Лазић 3, Јанковић 22, Добрић 15, Лесор 6, Кешељ 15, Човић 16, Омић, Јовановић 13, Давидовац 15, Раданов 8, Фелдин.
МЛАДОСТ: Нешовић 2, Малиџан 4, Новаковић 5, Бркић 11, Бјелић 11, Николић 6, Бабовић 2, Новаковић, Драшковић, Антонијевић, Јековић 18, Свилар 5.

 

Силна је била Црвена звезда пред свега 1.007 гледалаца (по званичним подацима) у хали „Александар Николић” на старту Кошаркашке лиге Србије против Младости.

Земунци су пружали отпор док су имали снаге против шампиона и учесника Евролиге и у првом полувремену је то добро изгледало.

Додуше, већ тада су црвено-бели направили разлику, на одмор су отишли са 19 поена разлике. У наставку, екипа Душана Алимпијевића је додала гас и бројала до 115!

Код домаћих ни секунд нису одиграли Ален Омић и Џејмс Фелдин, већих напора поштеђен је и Тејлор Рочести.

Шансу су добили и искористили повратници, Филип Човић, који је играо 23 минута и Алекса Раданов који је на паркету провео 14 минута.

За разлику од готово читаве сезоне кад су грејали клупу, на терену су минуте добили и Никола Јовановић и Марко Кешељ.

Управо су побројани играчи били најбољи на терену, уз Јанковића који је убацио 22, Добрића и Давидовца са по 15 поена. На другој страни, бољи од осталих Јековић са 18 поена.

Семафор првог кола Кошаркашке лиге Србије
А група:
Црвена звезда – Младост 115:64 (26:15, 27:21, 29:16, 33:12)
Мега Бемакс – Тамиш 86:77 (25:29, 22:10, 13:18, 26:20)
Борац – Златибор 109:80 (30:20, 28:19, 31:15, 20:26)
Б група (четвртак):
18,00: ФМП – Металац
18,00: Динамик – Вршац
20,00: Партизан – Војводина
Коментари24
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

srbijanac
a da li ce moci da iskali bes kada im dodje jaci tim ovaj tim je postao limitiran i ne svidja mi se kako ce se zavrsiti sezona ocekivao sam da mozemo da osvojimo aba ligu i pored cinjenice da je alimpijevic pravio losu taktiku za odbranu koja je bila suplja sve ostalo moze slobodno partizan da osvoji
nemam pojma
Nažalost, ova utakmica samo govori o disproporcijama u kvalitetu timova KLS. Borac sigurno ne bi dobili sa ovakvom razlikom, ni Dinamik. Mladost i Zlatibor su verovatno ubedljivo najslabiji timovi u takmičenju. Nadam se da će Mladost sledeće sezone biti pojačana, pre svega igračima KKP i igračima iz Banovaca, Dinamika, ostalih beogradskih ekipa.
Лаза
Видећемо за Борац, а Динамик имате ви прилике да победите великом разликом...
Zeka Železnik
Pazite Zločesti 2 koša a Filip Čović 16. A tek je došao. Da je ranije došao ni F4 ne bi bio daleko.
Milan
Kakvi su ovi kad im je Branko Lazic da 3 kosa? raspadaju se onda garant :D
Sever
PUNA PODRSKA ZA COVICA!!
sef kancelarije za KiM
legendu ili malog celavog ?
Zeka
Podrska za Vesnu.
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.