Почетна / Кошарка / Супер лига

Још једна стотка црно-белих: Партизан убедљив против Металца

Кошаркаши Партизана победили су у гостима екипу Металца са 101:78 (28:27, 26:19, 20:13, 27:19) у последњем колу Групе Б Супер лиге Србије
ФОТО: И. Веселинов
Металац – Партизан 78:101 (27:28, 19:26, 13:20, 19:27)
Дворана: „15. септембар“. Гледалаца: 1.000. Судије: Белошевић, Јевтовић, Нинковић.
МЕТАЛАЦ: Зекавичић 8, Турбић 6, Ђекић, А. Васић 16, Маројевић, Чоловић, Микулић 17, Матић, Милутиновић, Павловић 16, Каплановић 15, Васић.
ПАРТИЗАН: Вилијамс-Гос 19, Вон 15, Си 9, Јовановић, Маринковић 26, Величковић 14, Пецарски, Андрић 8, Чакаревић 2, Брајма 2, Гагић 4, Шалић 2.
Освојене лопте: Металац 6, Партизан НИС 14. Изгубљене лопте: Металац 17, Партизан НИС 10. Асистенције: Металац 16, Партизан НИС 16. Личне грешке: Металац 14, Партизан НИС 25.

 

Најефикаснији у екипи Партизана били су Вања Маринковић са 26 и Најџел Вилијамс-Гос са 19 поена.

У редовима Металца најбољи је био Јосип Микулић са 17 поена, док су Александар Васић и Младен Павловић убацили по 16.

Семафор последњег, десетог кола Б групе Супер лиге:
Металац – Партизан 78:101 (27:28, 19:26, 13:20, 19:27)
ФМП – Вршац 84:54 (28:15, 17:11, 18:12, 21:16)
Војводина – Динамик 66:87 (6:15, 14:25, 23:26, 23:21)
Табела: ФМП и Партизан по 9-1, Динамик 5-5, Вршац 3-7, Металац и Војводина по 2-8.
Коментари11
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

lazar matić
- Jovanović 0 poena, Pecarski takodje 0, Tadića i nema u sastavu, Gavrilovića takođe. Šta nam to dokazuje Nenad Čanak, nadmoć nad Metalcem ili...?
#Karlo
Da razumem vas rezon u vezi rasporedjivanja minutaze i opterecenja glavnih nosioca tima i to je u redu. Pecarski je na pojedinim utakmicama igrao bas dosta, na jednoj zabelezio i dabl dabl ucinak. Igralo je na svakoj utakmici svih 12 igraca tj vrteo se pun roster i minutaza je bila podjednako rasporedjena, bas sam pratio, utakmicu pocne prva petorka a onda posle 5-6 minuta se zameni sa kompletnom drugom petorkom a kasnije udju i Salic kao treci centar kao i Cakarevic za kojeg mi jedino bilo mucno da ga gledam jer je covek totalno ali totalno van ritma, mada ga cenim kao korisnog igraca pre svega u defanzivi, ali kad je u formi, medjutim sad kao da je zaboravio da igra kosarku sto ne cudi posle tolike pauze i povrede, nema samopouzdanja i kao da vuce u depresiju i ostale igrace. A ostali polako dostizu svoj nivo igranjem u ovom zgusnutom ritmu 2 puta nedeljno tako da je strucni stab zato i treninge prilagodio tome. Samo da Novica bude zdrav i spreman, to je najvaznije i kljucno pitanje!
Karlo Veliki @ sta vi dok...
U pravu ste obojica. Mislim da su kritike upucene Canku dobronamerne, jer je trener pocetnik kome je potrebna pomoc, mozda u vidu Dude Ivkovica. Iz tog razloga kritiku zasluzuje, pre svih, Uprava sto vise ne pomaze Canku, kako bi ga imala na duzi period. Takodje, smatram da je Canak ipak trebao na dosadasnjim utakmicama KSL da malo vise forsira mlade, i na taj nacin sacuva nosioce igre. Ovako, nespretnim vodjenjem dobijen je najtezi put ka vrhu. U svakom slucaju Partizan je sa Cankom, kroz Kup napravio veliki korak ka povratku.
Прикажи још одговора
Gledajući
Zlaja Vi možete dati stotku Partizanu jedino uz pomoć sudija.
Che @ aleksa
A sinoc protiv Vrsca?
алекса
У Звезди нису никада радили, нити ће радити такви имбецили који се иживљавају на слабијима од себе. Звезда је то могла неколико пута у задње две- три сезоне, па није. Шта имају од тога!? Апсолутно ништа.
Zlaja
Bit ce stotka u polufinalu Cz-partizan 100: 60 za Zvezdu
Znam da jos uvek Boli
118-77
grom
samo se ti nadaj
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.