Почетна / Кошарка / Супер лига

ФМП оверио прво место, познати сви парови четвртфинала

Кошаркаши ФМП-а победили су на свом терену екипу Вршца са 84:54 (28:15, 17:11, 21:16) у последњем колу Групе Б Супер лиге Србије
ФОТО: Д. Жарковић

ФМП је деветом победом оверио прво место у групи и играће против Златибора у четвртфиналу плеј-офа.

На другој страни, Вршац је такмичење завршио на четвртом месту и противник тог клуба на старту доигравања биће Црвена звезда.

Најефикаснији у редовима ФМП-а на данашњем мечу био је Стефан Пот са 13 поена, док су Мајкл Оџо, Марко Радовановић и Ајзак Хамфриз убацили по десет. У екипи Вршца истакао се Стефан Момиров са 19 поена.

Преостала два четвртфинална пара чине Партизан – Мега Бемакс и Борац – Динамик. Такмичење су завршили Тамиш, Младост, Металац и Војводина.

Семафор последњег, десетог кола Б групе Супер лиге:
Металац – Партизан 78:101 (27:28, 19:26, 13:20, 19:27)
ФМП – Вршац 84:54 (28:15, 17:11, 18:12, 21:16)
Војводина – Динамик 66:87 (6:15, 14:25, 23:26, 23:21)
Табела: ФМП и Партизан по 9-1, Динамик 5-5, Вршац 3-7, Металац и Војводина по 2-8.
Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kiki
Ne mogu da verujem da ekipu Vrsca niko ne pominje da bi mogla ponovo u ABA2.Kako Zvezda igra,toplo..hladno,nije iskljuceno da se odigrju i 3 utakmice,mada je to malo tezi slucaj.Vrscaski trener ocigledno taktizira i Vrsac ce zaigrati kada bude najpotrebnije.Ako nekim pukim slucajem se ne upadne u ABA2 ligu,onda se KLUB gasi.Nadam se ipak da do toga nece doci,postoji mogucnost kvalifikacija i odustajanja nekog kluba iz okruzenja, tako da su sve opcije na stolu!!!
Goga
Htela sam o upravi KK Vrsca ali ne mogu.Nemam vise stomak za njih. Tesko za gledati tu elitu.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.