Почетна / Кошарка / Супер лига

Јовановић: Заслужена титула за Звезду

ФМП је вечерас поражен у финалној серији плеј-офа Супер лиге Србије од Црвене звезде са 0:3
ФОТО: И. Веселинов

Тренер кошаркаша ФМП-а из Железника Владимир Јовановић оценио је вечерас да је Црвена звезда заслужено освојила титулу у Супер лиги Србије.

- Честитам Звезди на заслуженој титули. Били су бољи у финалној серији. Остаје утисак да смо могли до једне победе, која би нам много значила, али у томе нисмо успели. Мислим да смо били достојан противник у све три утакмице - рекао је Јовановић после утакмице.

ФМП је вечерас поражен у финалној серији плеј-офа Супер лиге Србије од Црвене звезде са 0:3.

- Искористио бих ову прилику да честитам мојим играчима на труду који су уложили у рад, на сваком тренингу и утакмице. Ово финале је награда за сав тај уложени труд. Такође, честитам свом стручном штабу. Они су уложили пуно напора, енергије и знања да дођемо до овде, до овога успеха. Захваљујем се и управи на поверењу, мислим да смо играма и резултатима вратили указано поверење - рекао је Јовановић.

Он је додао да је његова екипа у финалној серији чинила неке „неочекиване грешке”, за које оценио да су узрок „умора и деконцентрације”.

Упитан да ли би неки играч из његове екипе могао да наступа за Црвену звезду, Јовановић је рекао да „свакако појединци поседују квалитете”. 

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

aca
Dje vam je Kup ,rodjaci.
Mile
Kup smo vama poklonili.Ali titulu nismo dali.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.