Почетна / Кошарка / Супер лига

Вилијамс-Гос: Дошао у Олимпијакос да освојим Евролигу, због Блата, Спанулиса...

Досадашњи кошаркаш Партизана Американац Најџел Вилијамс-Гос каже да је изабрао прелазак у Олимпијакос због велике традиције клуба и шансе да освоји Евролигу
ФОТО: АБА лига

Вилијамс-Гос је, према сопственом признању, имао много понуда, али их је све одбацио када је чуо интересовање грчког великана.

Олимпијакос је клуб са једном од најсветлијих историја у Европи. Добро сам упознат са клубом и велика ми је част што сам постао део њега. Изабрао сам Олимпијакос из више разлога, а највећи је да се стално бори за трофеје, желим да освојим титулу првака Европе – рекао је Вилијамс-Гос за клупски сајт.

Један од разлога је и што је на његовом доласку у Пиреј инсистирао и нови тренер Дејвид Блат.

Чим је преузео тим, позвао ме је и показао ми велико интересовање. Свиђа ми се његов стил, брза игра и велика одговорност на бековима.

Он је додао да је презадовољан сезоном у Партизану, пре свега личним играма.

Очекивао сам да ћу играти на високом нивоу. Тек сада почиње прави посао – закључио је Вилијамс-Гос, уз констатацију да му је драго што ће играти уз Василиса Спанулиса.

Вилијамс-Гос је потписао трогодишњи уговор са Олимпијакосом, док је Партизану припало обештећење од 100.000 евра.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

tito
Šteta.U Partizanu je pokazao da može.Sada je pogrešio.Ako je hteo da napreduje u karijeri i da stigne do NBA(što je inače OBIČAJ sa Partizanovim igračima)trebao je na završnu obradu kod DOKTORA Željka.Kakav crni Blat.Pa njega je Dule ubijao sa timom koji je imao 100 puta manji budžet od klubova koje je on vodio.Pionir mu još uvek ODZVANJA u ušima i glavi i posle toliko godina.Šteta Gos,zaista šteta!
Mosquito @ tito
E moj "druze tito", i tebe smo nekad pisali sa velikim T. Sada te vise niko i ne pominje
Mosquito
Iznenadio me VilijamsGoz izjavom da je zbog BLATA otisao u Grcku. Da je malo prosetao "Predgradjem" video bi blata za sva vremena.
Che
Cirkus je koliko se samo komsije raduju odlasku Vilijamsa. Ali dzabe, dolazi iz Razvojne lige jos opakiji mladji amer ... On, Tepic i Karapandzic na kecu. Tadic ide na pozajmicu radi vece minutaze.
Nolan Smith
Konacno je covek docekao da zaigra u pravom dresu crveno-belom i zato je ovoliko radostan, oprosticemo mu njegovu ruznu proslost!
daw
ova izjava sve govori...tek sad pocinje pravi posao....to znaci partizan mi je posluzio kao razvojni tim da se naviknem na evropsku kosarku...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.