Почетна / Кошарка / Супер лига

Металац победио Златибор и побегао из опасне зоне

У додатних пет минута домаћин је ипак успео да слави, Анђушић је са две тројке подигао публику на ноге, а пре друге и рампа Неранџића донела је додатно самопоуздање за коначни тријумф
ФОТО: Д. Жарковић

Металац – Златибор 80:72 продужетак (19:16, 18:21, 24:15, 5:14, 14:6)

Ваљево - Дворана: Хала спортова. Гледалаца: 300. Судије: Маричић, Мрдак, Дашић.

МЕТАЛАЦ: Турбић, Матић, Васић 7, Стефановић, Ђуковић 13, Никчевић 2, Павловић, Каплановић 18, Неранџић 24, Анђушић 13, Пејовић 3.

ЗЛАТИБОР: Воркапић 5, Бјелица 7, Весовић, Лобарев, Смоловић, Крстајић 4, Чорбић, Ризнић 15, Маројевић 17, Рондовић 11, Бабовић 3, Павловић 10.

 

И поред осетнијег заостатка Златиборци су успели да сусрет учине драматичним. Зонском одбраном у потпуности су успели да збуне противника који није успевао да погоди ван линије 6,75. Офанзивним скоком и поенима са полудистанце Маројевић је лако излазио на крај са чуварима, а само пет поена домаћих у последњој четвртини значило је и продужетак. 

У додатних пет минута домаћин је ипак успео да слави, Анђушић је са две тројке подигао публику на ноге, а пре друге и рампа Неранџића донела је додатно самопоуздање за коначни тријумф.

Семафор 16. кола КЛС:

Петак:

Металац - Златибор 80:72 продужетак (19:16, 18:21, 2:15, 5:14, 14:6)

Субота:

14.45: ОКК Београд - Слобода

18.00: Динамик - Тамиш

20.00: Борац - Спартак

20.00: Војводина - Беовук

Недеља:

13.00: Младост - Вршац

18.00: Нови Пазар - Дунав

 

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

THE COMSAT ANGELS
Projekat zvan Metalac je PROPAO.Đukanović je sve to drugačije mislio da će biti ali se prevario.Bajka je trajala 2 godine i kraj.U tim malim seljačkim sredinama ako nemaš bar 80 % svog kadra ne možeš ništa da napraviš.Treba ili pomoć džave ili pomoć Srpske Pravoslavne crkve.Ne da se mole za Metalac nego da odriješe kesu i da daju novac za Košarku.Sobzirom da religija ne želi pomoći nikome onda Đukanoviću Boga moli da vam neko pomogne.Moja dijagnoza je besparica,ali i netalentovanost življa,jer seljake i ne interesuje sport.Mladima je glavno da se naroljaju i da ih đevojke vide pjane.Takođe i da se nariljaju jer je to poznat kraj po riljanju i kolcima.I tu je kraj.Đukanoviću moj savjet ti je da ti ostaneš da radiš kao Dr i da ovo prepustiš nekome ko ima dosta da rilja.Gledao sam prošlu utakmicu Metalca pa nije bilo ni 100 gledalaca.Uglavnom porodice igrača i neki likovi koji neznaju đe će i što će sa sobom.JADNO I OBESPOKOJAVAJUĆE.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.