Почетна / Кошарка / Супер лига

Партизан лако са ФМП-ом, стао на +18

Реванш полуфинала Супер лиге је 5. јуна на терену тима из Железника у 19 часова
ФОТО: И. Веселинов

Партитан – ФМП 93:75 (21:16, 27:21, 23:24, 22:14)

Београд - Дворана: Александар Николић. Гледалаца: 3.700. Судије: Илија Белошевић, Марко Јурас, Владимир Јевтовић.

ПАРТИЗАН: Н. Јанковић 10, Пејџ 8, Пушица, Маринковић 9, Јарамаз 4, Величковић 15, Танасковић, Загорац 10, Ренфро 4, С. Јанковић 3, Гагић 18, Николић 12. Тренер: Андреа Тринкијери.

ФМП: Рет, Пауновић, Ускоковић 11, Фин 8, Јеремић 15, Момиров, Пот 16, Поповић 4, Бурсаћ 3, Војиновић, Ђорђевић 18. Тренер: Владимир Јовановић.

 

Партизан је лако у првом мечу полуфинала плеј-офа савладао ФМП 93:75.

ФМП се држао до пред крај првог полувремена и скора 16:17, а онда је Партизан направио серију 8:0 и дошао до прве осетније предности (25:16).

Тим из Железника је успео после пет, шест минута да „дане душом”, приђе на 30:32, па 32:34, и све до 34:37 били су „у игри”, а онда је пала одлука.

На 39:34 Загорац је био у продору, Јеремић га је закачио у колено, Раде је пао, и одмах показао рукама да нешто не ваља, морао је да изађе ван терена. Бунио се због свега тренер Партизана Тринкијери и добио техничку.

Све то као да је покренуло црно-беле, који су први пут дошли до двоцифрене разлике, са којом су и завршили полувреме (48:37).

На десетак поена минуса држао се ФМП до почетка последњег квартала, а онда је Партизан за нешто више од три минута дошао до разлике (79:62 - 34. минут) која му је гарантовала миран финиш. Пењала се она и на +20 (84:64).

Реванш се игра 5. јуна у 19 часова у Железнику, домаћин је ФМП. У финале ће се пласирати тим који први оствари две победе

Коментари13
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Marko Pavlović
Tako se igra.
Dragan Lo
I pored državnog rušenja tribina KKP ima publiku...3700 sa bezličnim klubom.
Yugo
Teska, ali potpuno zasluzena pobeda. Cestitke momcima na hladnokrvnosti I pored svih provokacija I ne sportske igre covicevih igraca. Imali su nameru da nam nekog povrede ili iskljuce I uspeli su u tome. Sudije su sasvim druga price, a ona glasi puno ratoborniji I grubiji Tim izvede puno vise slobodnih bacanja od drugog. Ali upravo zbog toga mi cemo ako se ovako nastavi u finalu protiv drugog Covicevog kluba trecu utakmicu da igramo sa poletarcima. Nek nam je sa srecom u covicevoj- leonovoj ligi. Pozdrav.
Yugo
@danilo I alibi. Recite mi sta je laz u mom komentaru, Ali sa dokazanim Argentina. A ovo sto Sam ka napisao svakomoze da proveri ako opet pogleda utakmicu. Pozdrav.
Alibi navijacu
Kakva alibi prica.Od vas iz jsd uvek ide alibi prvo.
Прикажи још одговора
777
Ponovo neko nekog namerno povredio zar ne kme kme kmeeeeeee
Nula
@777. Upravo see to desilo- namerna povreda protivnika. Ali to su zafaci covica I ovi moraju to da ispune. I ne znam kako te nije sramota da se javis sa ivakvim komentarom. A da vas nije nocega sramote pa cak I da menjate imena I imate dva kluba u istom takmicenju.
bruke
i normalno uz pomoc sudija ne mogu drugacije da pobede klince

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.