Почетна / Кошарка / Супер лига

Мијаиловић: До краја месеца знаћемо одлуку Евролиге

Први човек кошаркашког клуба Партизан Остоја Мијаиловић изјавио је да ће до краја јуна бити познато да ли ће црно-бели добити специјалну позивницу за Евролигу
ФОТО: В. Марковић

Сви знамо шта се догодило у финалу КЛС, за суштинске промене на том пољу боримо се кроз институције, а не кроз медије. Пред нама је још једна важна ствар, а то је одлука борда Евролиге крајем месеца. Каква год она буде била, ми ћемо наставити да се боримо за Партизан – поручио је Мијаиловић путем Твитера.

Партизан се у борби за „вајлд кард” Евролиге налази у конкуренцији УНИКС-а, Лијетувос Ритаса, Локомотиве Кубањ, Дарушафаке и подгоричке Будућности.

Уколико би добио позив за учесће у елитном такмичењу, Партизан би се придружио Црвеној звезди и све утакмице као домаћин играо у Штарк арени.

Коментари16
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

ne moslim da ce partizan dobiti wc....ali treba prijaviti evrokup i napraviti top ekipu za to sa malo para....arena e ok jer pionir trenutno nije za koriscenje. a i kako sam cuo sa zakupom male hale nije to velika razlika u odnosu na pionir....ako prodaju 6000 pretplatnih mogu da se izsupaju uz dobru posetu na bitnim utakmicama....dakle sve je u rukama marketinga....deo karata prodamo navijacima, deo firmama simpatizera i napabircimo 6000 sezonskih....i ne delimo karte za dzabe kako god.....onaj ko nece da plati da gleda voljeni partizan i ne treba da ga gleda....pogledajte susedno dvoriste .oni na tri udarne utakmice pleyoffa dele karte....dakle sebi uskracuju prihod....i hvale se posetom....
Che
KKP niti ima tim niti ima para za Ligu Sampiona. Najbolje bi bilo da se sada zaokruzi selekcija sadasnjih kadrova, selektiraju najtalentovaniji mladi i dovedu stranci na pozicijama 1-2 i 5. Gagic, Si, Jankovic Stefan i jos par njih da odu, a da se mozda dovedu Lucic i Macvan. Lendejl i Marinkovic ce biti prodati. Na taj nacin bi se formirao tim za Evro Kup, i napao vrh ABA lige.
Karlo Veliki @ Che
Potpisujem tvoj komentar. Za Partizan bi bio stetan napor da se spremi za Ligu sampiona sa unapred ocekivanim neuspehom. Prava je prilika da se selekcijom klub ojaca i podmladi kroz takmicenje u Evro kupu. Mislim da ojacani i podmladjeni KKP ovog puta moze izbiti na vrh ABA lige obzirom da je Buducnost pukla, Cedevita-Olimpija u magli a da CZ nece moci da izdrzi u LS obzirom da mora u potpunosti da renovira tim. Ovaj je bio "jak" samo uz ABA vidjeno sto se u LS nece tolerisati.
Djeneral Draza
Vec sam jednom pisao na ovu temu. Mislim da bi bilo ravno cudu da Partizan dobije poziv pored mnogo bogatijih ekipa koje konkurisu, Evroliga je profitna organizacija i samo novce gledaju, da nije tako i ABA bi imala siri prolaz do Evrolige gledajuci kvalitet, talenat i ostale segmente kosarke. Ja ne bih imao nista protiv, ali realno nema nista od toga, ne znam ni zasto se gura ta prica iz Partizana. Pozdrav.
Marko Pavlović
Bravo!
Ajde
Gazda rekao da zamajava javnost i može da ode sa sastanka!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.