Почетна / Кошарка / Супер лига

Леон Делеон: Реално очекивати Звезду и Партизан тек у плеј-офу

- Наравно да размишљам о такмичењу. Ситуација је тешка, морају да се стекну сви услови, пре свега здравствени како би евентуално могли да озбиљно кренемо у реализацију Суперлиге. Надам се да би крајем маја могло да се свеопште стање побољша и да се спорт, а самим тим и кошарка, поново покрене - рекао је Делеон
ФОТО: АБА лига

Директор Кошаркашке Суперлиге Србије Леон Делеон рекао је данас да се нада да неће доћи до потпуног прекида националног првенства због епидемије вируса корона.

- Наравно да размишљам о такмичењу. Ситуација је тешка, морају да се стекну сви услови, пре свега здравствени како би евентуално могли да озбиљно кренемо у реализацију Суперлиге. Надам се да би крајем маја могло да се свеопште стање побољша и да се спорт, а самим тим и кошарка, поново покрене - рекао је Делеон у разговору за Макс Бет спорт.

Леон истиче да је због ситуације са прекидом кошакршких такмичења у Европи и региону сасвим реално очекивати да Црвену звезда и Партизан видимо тек у плеј-офу Суперлиге.

- Свестан сам да сви тренутно гледају када ће почети Евролига, Еврокуп и АБА лига. Сасвим је реално очекивати да Црвену звезду и Партизан видимо тек у плеј-офу домаћег шампионату због термина, а не у првој фази Суперлиге. Остаје да се види и да ли је то изводљиво. Ми смо чекали са терминима и у нормалним околностима, а сада ће тек да буде компликовано. Ипак, умерени сам оптимиста. Верујем да неће доћи до потпуног прекида и да ћемо поново имати шампиона у нормалним околностима - закључио је Делеон.

Коментари15
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

zorge
Super lige Srbije nece biti,a verovatno da ce termini biti popunjeni Evropom i ABA prvenstvom.
Karlo Veliki
Velika mu je zelja da ove sezone Partizan osvoji Evrokup, a u ABA ligi u finalu pobedi CZ, sto mislim da je sportski. Ako osvojimo Evrokup a izgubimo od CZ u fialu ABA ne bi bio kraj sveta, vec dokaz da smo iz godine u godinu sve bolji. Iskreno voleo bih da oba kluba udju u Evroligu kao Olimpijakos i Pao, i da onda Evropa gleda Beograd i beogradske vecite, ali da budemo mudriji od suseda i bez incidenata. Mozda bi se tada mladi bar delom odvojili od racunara i interneta i prosetali do sportskih terena.
M.V.P.ČAČAK
Ako se ne nastavi košarka do juna meseca,uzeti trenutno stanje na tebelama i kls i aba,pošto je odigrano više od tri četvrtine-KLS-PRVAK BORAC ČAČAK,ABA-PRVAK PARTIZAN BEOGRAD.Mada bih najviše voleo da se takmičenja nastave,što pre.
Zuk
Sve je jasno, odigrano je 90 odsto utakmica i ako se ne moze za mesec dana nastaviti prvenstvo, titulu dodeliti prvoplasiranom timu.
Zvezdas
Slazem se... ili da se ponisti prvenstvo ili da se nastavi u junu kako kosarka tako I fudbal.
Che @ zvezdas
Ako se prvenstva prekidaju, onda ono sto se bude primenilo u fudbalu, neka vazi i za kosarku.
Прикажи још одговора
Dragan Lo
Igraće, ko? Ljudi koji mesec.. dva..tri.. nisu bacili loptu ka obruču?

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.