Почетна / Кошарка / Звезда

О'Брајант би да оде из Звезде

Очекивало се да у Звезди буде превага. Међутим ретко кад је био чврст ослонац црвено-белих као рецимо на завршници Купа (11,7 поена, 5,3 скока)
ФОТО: КСС

Џони О'Брајант синоћ није био у саставу Звезде, добро упућени извори кажу је одлучио да затражи раскид уговора.

Американац је због кршења клупске дисциплине током меча са Ефесом у Евролиги био суспендован на десет дана. Иако се тада помињала могућност да ће затражити раскид уговора, О'Брајант је издржао суспензију тренирајући индивидуално.

Враћен је у тим пред почетак Купа Радивоја Кораћа, када је утврђено да је и Дуоп Рит позитиван на корона вирус.

О'Брајант је у Црвену звезду стигао у другој половини октобра, после изненадног растанка с Локомотивом Кубањ због породичних разлога, како је објашњено. У тиму из Краснодара био је најбољи играч са просеком од 13,8 поена, пет скокова, 1,4 асистенције и индекс корисности 10,6.

Очекивало се да у Звезди буде превага. Међутим ретко кад је био чврст ослонац црвено-белих као рецимо на завршници Купа (11,7 поена, 5,3 скока).

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zikica
Jako, jako cudan igrac... mozda je i za njega a i za KKCZ bolje da on potrazi svoje mesto pod obrucima u nekom drugom klubu...
Pedja
Nisu trebali ni da ga dovode. Najavljivan je kao najvece pojacanje, a on nikakav. Do njega je Zvezda sve mlela, igra bila lepota. Onda je dosao on i poceo nemilice da sutira iz svake pozicije, gubi lopte, pravi licne, razbio je potpuno hemiju tima.
pitanje je sad
Dal' bi on da ode ili ga ovi teraju?
Žeki
Može.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.