Почетна / Кошарка / Звезда

Атаман: Желим у Београд, али премијер Србије је рекао да сам непожељан

Тренер Галатасараја Ергин Атаман рекао је да има жељу да дође у Београд на меч против Црвене звезде у Евролиги, али додао да то питање није у његовој надлежности
ФОТО: Н. Неговановић

Црвена звезда и Галатасарај поново ће се састати у Евролиги, у ТОП 16 фази, а први дуел на програму је 15. или 16. јануара у Комбанк арени.

Не желим више да коментаришем у вези тога. Изјаву сам дао у моменту кад нисам знао да је навијач убијен, после чега сам се извинио српском народу. Немамо проблем са српским пријатељима, а надају ни они са нама. Турска је мирољубива земља, а велики број српских кошаркаша и тренера ради у овде. Желим да дођем у Београд, али премијер Србије је рекао да сам непожељан. То питање је ван наше надлежности и на њему ради Министарство иностраних послова – рекао је Атаман за турски Фанатик.

Премијер Александар Вучић је турском тренеру поручио да није добродошао у Србију, пошто је навијаче Звезде назвао терористима након нереда у Истанбулу када је убијен Марко Ивковић.

Атаман се сутрадан после немилих догађаја извинио, рекавши да у тренутку када је то изјавио није знао за убиство навијача црвено-белих.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ром
Па, тек му сад треба забранити улазак у Србију! Значи, није му жао што је изјавио да су српски навијачи терористи, већ му је жао што је то изјавио а да у тренутку изјаве није знао да је један Звездин навијач убијен!?
sasa delija
Povedi i svoje navijace u Beograd sigurno i oni jedva cekaju da dodju u Beograd
Dragan Lo
Premijer Srbije je najjači deran u osnovnoj školi, povedi Ti nekog srednjoškolca iz Istanbula i ne brini.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.