Почетна / Кошарка / Звезда

Дозет нови спортски директор Звезде, Васиљевић мења Сунтурлића

Бивши играч црвено-белих се вратио на Мали Калемегдан, Звезда добила и новог генералног директора
ФОТО: АБА лига

Црвена звезда је на седници Председништва именовала бившег Звездиног играча Милана Дозета за новог спортског директора, саопштено је из тог клуба.

Такође, донета је одлука да досадашњи генерални директор КК Црвена звезда Филип Сунтурлић престане да обавља ту функцију од 1. јануара 2022. године.

Уместо њега у наредном периоду на позицији генералног директора биће Немања Васиљевић.

Сунтурлић је од 2011. до 2018. године био директор маркетинга, да би у претходне три године обављао функцију директора клуба.

Он је рекао да је у договору са председником клуба Небојшом Човићем донео одлуку да се на крају године повуче са тог места.

У претходној деценији постигли смо сви заједно много тога за нашу Црвену звезду у сваком смислу, на терену и у организацији клуба који је данас препознат и у европским и светским оквирима, што потврђују и многобројне награде и признања у претходном периоду”, рекао је Сунтурлић, пренео је клупски сајт.

Колико год да сам срећан вишегодишњим боравком у Црвеној звезди, и посебно учињеним, тај период је био изузетно динамичан и напоран. Због тога сматрам да је време да у клуб стигне нова енергија како би клуб који волим и за који ћу свим срцем навијати и у времену пред нама, наставио истим путем и остварио зацртане, по правилу високе циљеве”, додао је он.

Кошаркаши Црвене звезде ће последњи меч у овој години одиграти у четвртак, када ће у хали „Александар Николић”, у мечу 18. кола Евролиге дочекати Зенит из Санкт Петербурга.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

bgd
Dozet?DOŠAO IZ PARTIZAN!
Tima
Ona prava Zvezda treba da krene od srpske lige..Ova Coviceva limenka ja laznjak

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.