Почетна / Кошарка / Звезда

Лазић: Тешко је вратити се у ритам после седам дана лежања

Црвено-бели су последњи меч одиграли 2. јануара, након чега је уследио проблем са корона вирусом који је „покосио” цео тим и стручни штаб
ФОТО: ЕПА/Џеј Џеј Ђулијен

Капитен кошаркаша Црвене звезде Бранко Лазић рекао је да повратак у такмичарски ритам неће бити лак, али да ће како време пролази екипа бити на оном нивоу пре короне.

Црвено-бели су последњи меч одиграли 2. јануара, након чега је уследио проблем са корона вирусом који је „покосио” цео тим и стручни штаб.

Добро сам, почели смо да тренирамо мало, да се враћамо у тренажни процес и форму. Није лако после седам дана лежања, али мислим да како време буде одмицало да ћемо се вратити на онај период пре короне”, рекао је Лазић новинарима у хали „Александар Николић”.

Бранко је упитан и колико је период карантина отежавајућа околност у припреми наредних утакмица, јер је пауза трајала скоро три недеље.

Биће тешко јер само седам дана имали буквално строго мировање чак и поред тога што смо били без симптома. Ипак смо морали да мирујемо и није било говора ни о тренингу код куће, ни овако и заиста је изузетно тешко после седам дана лежања вратити се у такмичарски ритам, али мислим шта да радимо, тренутно је таква ситуација свуда и морамо на то да се навикнемо. Било је тако и прошле године и ове, али мислим да ћемо успети да се вратимо и да се изборимо са тим на крају”, истакао је Лазић.

Кошаркаши Црвене звезде у петак 21 сат гостују Асвелу у Евролиги.

Биће изузетно тешко, с обзиром да су они синоћ изгубили на домаћем терену и у петак опет играју на домаћем терену. Свакако да ће одиграти јаче и снажније, тако играју целе сезоне, таква су екипа, склопљена, атлетска и са сјајним појединцима и свакако ће на нама бити да покушамо да парирамо у том физичком смислу, да будемо што више агресивни и онако како смо били овде у првој утакмици, што је на крају дало резултат”, поручио је Лазић.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.