Почетна / Кошарка / Звезда

Јововић: Пресудио је фаул у нападу Планинића

Тренер домаћина Игор Јововић честитао је црвено-белима на победи, уз оцену да не би било незаслужено да је славио и његов тим
ФОТО: В. Марковић

Одиграли смо добар меч, осим у трећој четвртини, кад нас је велика разлика можда и успавала, а они су индивидуалним креацијама Вилијамса вратили меч на њихову страну. Нисмо паничили на минус осам, успели смо да се вратимо и имали ситуацију да преломимо утакмицу. На пет разлике за нас фаул у нападу Планинића је можда одредио даљи ток меча – сматра тренер Будућности.

На крају су они добили након офанзивног скока. Играчи су се борили, показали су велику жељу и немам било шта да им замерим. Сигурно да постоји жал, јер смо изгубили утакмицу коју смо требали да добијемо – закључио је Јововић.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

milan
I jos bar 2 faula u postavljanju bloka nisu svirana Planinicu,2 namerna faula Vitkovac je slomio ruku Bobiju,i zadnji napad nad Vilijamsom....Sudjenje 55-45 za Buducnost...Zvezda premorena,van forme,sut za 3 poena katastrofa a ipak pobedjuje
Istina
Odlucio je promaseni penal Kuka!
ja
mora da se salis,pa da nije bilo ovih vasih sudija Zvezda bi pobedila barem 15 razlike

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.