Почетна / Кошарка / Звезда

Алексић: Звезда је најбоља, то је екипа која меље свих 40 минута

Тренер Солнока Драган Алексић рекао је да његова екипа није имала среће јер је „улетела” у фантастичан ритам Звезде, у којем се београдски клуб налази последњих 15-ак дана
ФОТО: Д. Жарковић

Успели смо мало да парирамо у првој четвртини, али јако рано смо се предали, када је противник појачао интензитет у одбрани. Звезда је екипа која меље 40 минута и најквалитетнија у Јадранској лиги, што доказује из кола у коло – рекао је Алексић.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

uzicanin
Najubedljivija pobeda u ABA ligi ikada i to je pobedio Partizan-Siroki93-43 2011 godine,cisto da znate posto je komentator na SK bio u ekstazi ponavljajuci da je pobeda CzTelekom najubedljivija i ABA ligi ikada.Nije mu zametiti jer prati kosarku 2 godine
boban blok 45
neverovatna pobeda pantera! bravo panteri! dobili ste najjadniju ekipu a makabi i barsa ce ponovo da vas dobiju sa 20 razlike
bolje
... od barse i makabija 20 razlike , nego od ritasa 30...
Spartanac
Nista.....u pravu si.....da smo ih dobili 10 razlike bilo bi i ok....ovako sa 40 smo jadniji da jadniji ne mozemo biti.Onda stize Evroliga....porazi od Barse i Reala...ma covece blamiranje na sve strane.
Zde
ko da je rekao nesto sto ne znamo
Aleksicu...
Ma sta kazes? pitaj tastatura grobare.
laki partizanovac
Hajde, molim te objasni šta znači termin "tastatura grobar". Jesi li ti možda "touch delija" ili svoje komentare šalješ telegramom?
...
A sta si ti,sajber gurbet iz predgradja :D

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.