Почетна / Кошарка / Звезда

Веровали или не: Судије у Новом Месту пре Радоњића и Лазића искључиле и „Зеку”!

Колега Игор Ђуровић из Љубљане указао нам је на занимљивост са меча у Новом Месту која је свима промакла

Црвена звезда је изгубила први меч у АБА лиги, скалп лидеру скинула је Крка. Много повика из табора црвено-белих било је на суђење, огласио се и тренер Дејан Радоњић.

Београђани су на овом мечу добили чак пет техничких грешака, због по две искључени су Радоњић и Бранко Лазић, једном је санкционисан Маркус Вилијамс.

Али, пре Радоњића и Лазића, догодило се и једно несвакидашње искључење. Пред крај првог полувремена искључена је маскота Крке! „Зека” – Марко Храстар.

Разлог – Зека је опонашао судије, конкретно Томислава Хордова како је свирао Звезди фаул у нападу. Херцег је то видео и удаљио „Зеку” са терена. И то се дешава, маскота је морала у свлачионицу.

Судија Херцег је претходно упозорио „Зеку” да не сме да буде уз терен, док је људима из клуба саопштио да ће Крка бити кажњена са 1.000 евра ако се то буде догодило.

Цела прича има и увод. Херцег се на једном мечу у Новом Месту повредио управо због „Зеке”, а сада је арбитар дочекао слатку освету.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

borkic
Otkud Zeka na utakmici Zvezde.... Oh wait...
bokiRUS
Ja sam mislio da Zeka navija samo u Železniku...
Mislio si?
Vec vidim napredak... Keep trying!
Gravediggaz
Tako je i Grba iskljucen u Pioniru jer je dobacivao sa tribine.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.