Почетна / Кошарка / Звезда

Навијачи, будите део Звездине рођенданске прославе са шампионом Европе

Кошаркаши Црвене звезде у четвртак у Комбанк арени дочекују актуелног шампиона Европе Макаби (20,45), а дан пре меча црвено–бели ће прославити велики јубилеј – 70 година постојања
ФОТО: М. Рашић

Управо из тог разлога утакмица деветог кола Е групе Топ 16 фазе Евролиге са вишеструким шампионом Израела и прошлогодишњим победником Евролиге биће својеврсна прилика да Звездаши уз прави кошаркашки спектакл обележе рођендан вољеног клуба. Да би се направила атмосфера по којој је Звезда препознатљива у свету и показала сва величина клуба који је у претходних 70 година освојио прегршт трофеја и дао много врхунских асова неопходно је да Комбанк арена буде испуњена до последњег места. Без сваке сумње, таква слика обићи ће свет и показати Звездину снагу и њену нераскидиву везу са навијачима. Зато позивамо навијаче да у што већем броју дођу у Комбанк арену и пруже подршку Звездиним кошаркашима и својим навијањем им помогну у покушају да ова рођенданска прослава буде увеличана и победом над прваком Европе. Биће то тежак задатак који је само уз велику помоћ навијача и њихову енергију са трибину остварив – наводи се на сајту КК Црвена звезда.

Улазнице ће бити у продаји од уторка 3. марта на свим продајним местима Евентима (Комбанк арена, ТЦ Ушће, Дом омладине и Билет центар и још стотинак продајних места широм Србије) од 10 часова ујутро по непромењеним ценама, а свака особа ће моћи да купи највише четири улазнице.

Карте за ниво 400 коштају 600 динара. За места у партеру Б (исток) и партеру 4 (запад) на нивоу 200 иза кошева (сектори 208, 209, 210, 221, 222 и 223) потребно је издвојити 900 динара.

Цена карата за плаву ложу (север) и белу ложу (југ) на нивоу 200 (сектори 201, 202, 203, 204, 205, 213, 214, 217, 218 и 226) износи 1200 динара, док карте за места у ложи на северној страни дворане на нивоу 200 коштају 1500 динара (сектори 215 и 216).

Цене појединачних карата у луксузно опремљеним Скај–боксовима који се налазе на нивоу 300 коштају 5.000 динара, а они у Комбанк арени броје 10 или 15 места. Улазнице за почасна места тик уз терен коштају 10.000 динара.

Коментари11
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vladimir
Divan gest FMP-a. Kao kada bi moj kum slavio moju slavu a ja sjedio kod kuce.
Brandon
Sto Partizan u kupu nije pobedio.......Zvezda vam dala bodove ,bolje da je dala Ciboni vise bi se postovala......Srbijo jesi jadna i gladna...
hmm?
sto bi fmp slavio 70 godina od osnivanja nekog drugog kluba?
Aleksandrovic
Navijaci Makabija najbolje znaju koliko je Zvezda velika. To su vam i rekli.
brajko
ma Crvena i jeste nesto znacila u Evropskoj kosarci, doduse dok se igralo na sljaci ali fmp?!
Прикажи још одговора
kapetan
Dule vam je juce prvi cestitao da se zna
Darko
Sve preko 12000 navijaca bice uspeh

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.