Почетна / Кошарка / Звезда

Да ли ће Делије испунити Арену против Макабија?

Да ли ће Делије показати снагу и Комбанк арену испунити до последњег места, питање је на које се чека одговор док се броје сати до почетка меча
ФОТО: В. Марковић

Иако присталице црвено–белих деценијама нису имали прилике да вољени клуб гледају у европској елити, а камоли у Топ 16 друштву, нико не може да гарантује да ће дворана против Макабија бити пуна.

Чак и ако је на другој страни клуб чија је историја поплочана великим именима и трофејима. Понос Израела.

Мислим да ће бити пуно, то је реално очекивати. Свако ко воли Црвену звезду и кошарку сигурно неће пропустити прилику да испрати меч против првака Европе. Прошле године смо играли у Пиониру и амбијент је био фантастичан. Надам се да ће тако бити и овога пута. Не игра се против Макабија сваки дан – истакао је Бобан Марјановић.

Коментари20
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

sasha
pa nije puna arena,nisu to grobari,najbolji navijaci na svetu
GARGAMEL
Verovatno nece, ali ce je sigurno izprazniti u rekordnom vremenu. Panteri su rekorderi u praznjenju hale u EL ove godine.
миша
Заслужене прозивке од гробара.форма се за крај темпира.погледајте лаборал у првом делу и сада,или сваку нашу сезону.срећа куп није недељу дана касније био.уместо да је дао шансу неком од клинаца у аба лиги тренер и ребића ретко пусти.а има прво место и децу која би гризла до краја а неке би одморио
nbg
stizemo puna arena nam se smesi
Red Star Forever
Sto ste vi opsednuti Zvezdom, to je stvarno neverovatno!!!! Alo, , pa sto vas uopste interesuje dal' ce biti puna Arena ??? Ponavljate jedne te iste gluposti na svim nasim vestima...verovatno toliko mozete i onda sta se tu moze....opsesija cini cuda!! Nastavljajte da nas zasmejavate vasim "nadahnutim komentarima" jer su vasi komentari najbolja moguca inspiracija za smeh i z....ciju! Srecno!
oldgravedigger
ma obarate vi rekorde,i to kakve.U brzini praznjenja arene i pionira,promasajima za 3 poena...stvarno niste za za......ciju.Ma nek vas bude i 100000 nikada necete oboriti rekorde u broju trofeja koje drzi PONOS SRBIJE KK PARTIZAN sve da iznajmite ime i grb u jos 5 predgradja...
lika
e kad bi još to bila crvena zvezda

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.