Почетна / Кошарка / Звезда

Радоњић: Победа над Макабијем поклон Звездашима

После победе над Макабијем, тренер Црвене звезде Дејан Радоњић је био презадовољан:
ФОТО: Н. Неговановић

- Рекао сам да ћемо дати све од себе, упркос проблемима са повредама, да поклонимо Звездашима победу над прваком Европе. Дошли су са конкретном амбицијом, да победе да би обезбедили што бољу позицију на табели. Хвала публици на феноменалном амбијенту, која нас је носила у најбитнијим моментима. Почетак је био доста добар, али смо дозволили противнику да погоди неке тројке. Не треба правити анализу грешака јер смо играли против Макабија. У завршницу смо ушли у доброј позицији, одиграли смо задњи период изванредно. Добро смо играли споља и на унутрашњим позицијама и победили првака Европе. Настављамо даље, следе нови изазови.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Smeksi_cz
Radonjizam ! Prvo je ocitao lekciju Vujosevicu i osvojio trofej a juce srusio prvaka evrope.Samo napred Dejo po preostale trofeje
KK CZ VELIKAN
Bravo Radonja, svi smo presrećni i zadovoljni, pobediti najači tim Evrope uz to i najatraktivniji sa 13 koševa razlike nije mala stvar i malo je kome pošlo za rukom... Galatasaraj je celu sezonu uložio nebi li pobedio Makabi i opet nije uspeo.. Ovako će proći i PAO i Barselona.
TheFighter
Prvo izmisljas da se blokiraju utakmice na zvezdinim utakmicama u fudbalu ali da lupis da u kosarci neko stopira utakmicu i to u izraelu, znas svaka tebi cast kako lazes a nije te sramota da lazes, mene bi bilo sramota. Jel to onaj Makabi koji nije imao klasicnog centra? taj makabi?
Zare
Hehe Zoran mukica.Cuj namesteno lol,nije vama lako
Прикажи још одговора
TheFighter
Izvini se Radonjicu sto si pokvario vece Zoranu tj "Realan" i ostalim trolovima opsednuti Zvezdom, Laku noc
Zoran
Super,a kakve vi veze imate sa zvezdom :D???

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.