Почетна / Кошарка / Звезда

Радоњић: На победу против Жалгириса, враћају се Вилијамс и Лазић

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да црвено-бели желе да одиграју још један добар меч у Евролиги и забележе победу против Жалгириса, без обзира што утакмица нема резултатски значај
ФОТО: В. Марковић

Очекује нас последње гостовање у Евролиги, Жалгирис има победу више од нас, савладао нас је у Арени, у мечу где смо имали лош шут споља. Противник је искусан и квалитетан, иако играмо без оптерећења, идемо на победу – рекао је Радоњић на конференцији за медије у дворани Пионир.

Звездин тренер додао је да ће у Каунасу играти опорављени Маркус Вилијамс и Бранко Лазић.

Маркус је у конкуренцији за тим, док ће Лазићу после 40 дана паузе бити потребно време. Покушаћемо да га вратимо на ниво пре повреде, његова повреда је могла да буде гора и нисмо хтели да га додатно оптерећујемо после меча са Цедевитом где је задобио ударац – рекао је Радоњић.

Звезда ће за веома кратко време прећи око 3.000 километара до утакмица са Партизаном у плеј-офу АБА лиге, али Радоњића тај податак превише не забринајва.

Доста се прича о завршници АБА лиге, имамо свој распоред, мислим да то што ћемо путовати у Каунас и Ваљево неће имати превелики утицај, пут је тежак, али у том смо ритму целе сезоне – поручио је Радоњић.

Радоњић је истакао да ће екипа бити посебно мотивисана у Каунасу јер игра против некадашњег првака Европе.

Утакмица 13. кола Е групе Топ 16 фазе Евролиге између Жалгириса и Црвене звезде игра се у петак у 18.45. сати.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zuk
Igrajte za cast i za pretposlednje mesto.
Јоца
Које сте Ви место освојили у Вашем задњем издању у Евро лиги. Последње. Од укупно 24 меча имали сте 6 победа, од тога 1 режиран меч у Турској. Ми од 22 меча имамо 9 победа. Али вероватно следи прича како су наше групе слабије од Ваших где су били надалеко познати Нантер и Будевељник. Ваш проблем је у томе што више нећете имати част ни шансу да играте и за последње место.
srb
odmaraj bre igrace za polufinale!
ZORAN
Sto da odmara.za vi niste "opak tim.paklen" cega se bojite :)

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.