Почетна / Кошарка / Звезда

Бобан Марјановић: Коначно! Много ми је недостајао овај трофеј!

МВП, МВП... одзвањало је Домом спортова док се Бобан Марјановић шетао паркетом, поносно држећи шампионски прстен и признање за најкориснијег играча плеј-офа по избору новинара
ФОТО: Д. Жарковић

На скидајући осмех са лица, Бобан Марјановић је примао честитке са свих страна. Иако још увек није завршена иза њега је невероватна сезона.

Померио је популарни Боби границе и може се слободно рећи да је један играча који су ове године обележили европску кошарку. Његов напредак је тешко измерити.

Поготово ако се зна да је пре само четири године био на путу без повратка, готово да му је већ залепљена етикета бившег играча. А, данас је на врху листе жеља многих великана, како у Европи тако и НБА лиги.

Осећај је невероватан, прелеп и јединствен. Ово ми је био четврти пут да нападам титулу АБА лиге, коначно сам дошао до ње и пресрећан сам. Овој прстен ми је изузетно драг, много ми је недостајао да некако заокружим причу. Толике године играм регионално такмичење и тек сада сам дошао до трона – причао је Марјановић показујући на саиграче и део трибина где су биле смештене присталице црвено-белих.

Сјајни центар у првом излагању се није ни дотакао МВП признања, учинио је то на наше инсистирање, на њему својствен начин. Веома скромно.

Нисам се баш нешто прославио у последњем мечу, али свакако да ми много значи, поготово кад знам да је то избор новинара. Много пута сам то рекао током сезоне, али поновићу. Све ово је заслуга тима. Без мојих фантастичних саиграча ништа не бих постигао.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Eto
tako ti je to kad dođeš u pravi klub, kod dobrog trenera i sad biraš evropsku (ili još dalje) destinaciju za nastavak karijere. Znamo u kojim si klubovima i kod kojih trenera bio ranije, ali Zvezda je prava odskočna daska, klub za potpunu igračku afirmaciju, što si i potvrdio posebno kroz evroligaške utakmice protiv jakih timova i igrača. O tvojim ljudskim kvalitetama je besmisleno pričati. Sad još potvrda u reprezentaciji i nebo je granica. Bravo Bobi!
Stari Delija
Bravo Bobi. Neka te ydravlje slu\i a sre'a prati.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.