Почетна / Кошарка / Звезда

Човић: Трофеји које освајамо иду на Мали Калемегдан, а не у Стјепана Супанца

Председник кошаркашког клуба Црвена звезда Небојша Човић рекао је данас да се црвено-бели неће задовољити досадашњим успесима и најавио освајање домаћег првенства
ФОТО: КК Црвена звезда

- Иза нас је једна од најуспешнијих сезона, али она још није завршена. Играмо домаће првенство, а наше амбиције су да постанемо прваци државе, без обзира колико други покушавају да обезвреде то такмичење. Ово је заједнички резултат људи који су дошли у клуб 2011. године и очекујемо да ће остварити последњи циљ - рекао је Човић на конференцији за медије, која је организована на Малом Калемегдану поводом успеха клуба у млађим категоријама и титула у пионирској, кадетској и јуниорској конкуренцији.

- Трофеји које освајају све екипе Црвене звезде завршиће на Малом Калемегдану, а не у улици Стјепана Супанца у Железнику.

Према његовим речима клуб и даље има финансијске проблеме.

- Спроводимо припремни план организације који ће се завршити за две године. Успешно то спроводимо, а било је коментара да пливамо у новцу, што није тачно. Комплетан финансијски пресек презентоваћемо на крају сезоне, као и буџет за наредну годину. Тада ћемо се бавити тиме ко остаје и ко иде, иако је велики број играча под уговором.

Председник Звезде рекао је да је интерес клуба да се ојача домаћа лига, као и да регионално такмичење добије Другу лигу.

Човићу је засметало што поједини звездаши, нису имали поверење у тренера Дејана Радоњића.

- Неповерење Радоњићу је ружно, посебно од оних који су декларисани као звездаши. Наше заједништво мора да буде дефинисано, да верујемо и дајемо подшку једни другима у раду, а тек на крају сезоне анализирамо учинак. Нисам од људи који ће полетети са успехом, ово је обавеза да тај ниво задржимо.

Човић је поручио да ће клуб наставити да улаже у младе играче и да им неће затворити врата првог тима.

Коментари54
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

pero
Čoviću, mene ne zanima što ti kažeš, već što kaže zakon i pravna držaava kad je budemo imali.
boom
Pravna drzava prvo kaze da partizan treba da vrati stadion Jna drzavi,jer njegov nije.
abcd
Samo, po kom zakonu i pravilniku, trofeji idu na Kalemegdan. Slazem se oni fizicki mogu tamo da postoje, trofeji, medalje i sl. medjutim reci istinu Covicu, ne postoji mogucnost prebacivati trofeje sa kluba na klub. To da moze odavno bi se resili problemi, ugasis jedan klub otvoris drugi i na njega prebacis trofeje ime, grb i ostalo. Nigde u svetu to nije moguce pa ni kod nas.
coki brzo ce 2016-a
sta ce tamo trofeji ? debeli minus,ostetice se.
STA JE S MOZGOM ???
Ovu prevaru o fuziji dva kluba mogu samo da podrze Djilas, uleb i euroliga,jer su to prevaranti prve klase.Zasto Zvezda ne uradi isto to u FK,zato sto bi ih automatski izbacili sa evro scene na par godina. DUgove moraju da se placaju u uredjenim takmicenjima FIFA,UEFA.. Zato to ne mora da se radi u FSS,Ulebu,KSS,,,jer su tu Karadzic,Bartomeu,Djilas,Covic,Kokeza,....JEDNOSTAVNO, KKZVEZDA NE POSTOJI,jer da postyoji bila bi clan SD ZVEZDA, i ja nemam problem da kazem da je novoformirani KK FMP(CZ diva) ove godine imao mnogo bolju ekipu od Partizana i zasluzeno slavio.Privatni klub sa drzavnim parama ce uvek biti uspeniji od drzanog kluba bez pomoci drzave.JASNO !!!!
ko ste vi u stvari
Sto te boli FMP ha ha ha?Koja doza nemoci navijaca partizaia,koji izlivi nemoci.
zozo
Pa kako to da jedan klub ima 2 ekipe u istom rangu takmicenja i ruga se svim ostalim klubovima u Super ligi /je li to licemerje, krsenje pravilnika /na koji svi cute - iz kojih razloga/, razbijanje KSS /ako uopste vise postoji kao subjekat/, jednom recju rasulo koje traje vec par godina inicirano sa jednog mesta od strane jednog coveka kome niko nista ne moze
promasaj definitivni
Tezak propust Aba lige 2 ista kluba jedan igra u Aleksandrovcu ,a jedan u Beogradu.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.