Почетна / Кошарка / Звезда

Црвена звезда следеће сезоне Евролигу игра у Пиониру

Кошаркаши Црвене звезде у следећој сезони Евролиге утакмице као домаћини играће у хали Пионир, саопштили су црвено-бели на званичном сајту
ФОТО: В. Марковић

Звезда је претходне две сезоне скоро све утакмице као домаћин у елитном такмичењу играла у Комбанк арени, али због заузетости највеће хале на Балкану то неће бити оствариво.

Претходних сезона показали смо да као клуб имамо капацитет да из утакмице у утакмицу пунимо Комбанк арену. Зато и не цуди што смо прошле сезоне имали убедљиво највећу посету од свих клубова учесника Евролиге и на то смо веома поносни – рекао је спортски директор Црвене звезде Давор Ристовић.

Ристовић је рекао да ће у јеку нове евролигашке сезоне Комбанк арена бити четири месеца заузета.

Нису у питању само догађаји већ и опсежне припреме које се у дворани морају обавити у те сврхе, а ту се пре свега мисли на монтажу и демонтажу целокупне опреме. Постоји могућност да пар утакмица будемо домаћини у Комбанк арени, али то ће у великој мери зависти и од распореда који Евролига буде одредила, а то ће бити познато након састанка који се традиционално одржава у Барселони у првој половини јула – навео је Ристовић.

Он је нагласио да ће се то у великој мери негативно утицати на клупске финансије.

Од продаје улазница за мечеве у Арени смо приходовали значајна средства па ћемо морати да пронађемо модел да то надоместимо. Нећемо у потпуности одустати од Комбанк арене, пријавицемо је као резервну дворану, али велико је питање да ли ћемо и колико мечева тамо одиграти – закључио је Ристовић.

Комбанк арена почетком новембра почеће припреме за Скупштину ОЕБС-а, а потом ће се одржати Европско првенство у ватерполу и шампионат Европе у футсалу, због чега слободних термина неће бити до 20. фебруара 2016. године.

Коментари16
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

radnaskelA
KK Crvena Zvezda ima evropski trofej a to je Kup pobednika kupova, osvojen 1974...Jeste bilo davno ali ne mozes da kazes da nema. Ne pricaj ako ne znas...Svako dobro.
realista
prvi na prostorima jugoslavije
Zeka
A zasto ne igraju u Zelezniku kod kuce,fina je ono dvorana!
Марко
Можемо да играмо против вас где год затражите, има да вас згазимо као што смо у већини утакмица у сезони. Шта је - ту је, важније је шта играмо, него где играмо.
helo
futsal ne može napunit arenu, a vaterpolo u areni je samo gubitak novca, ali to se dogodi kad ti je ministar bivši vaterpolista koji nema nikakve veze ni s politikom ni bilo čim drugim
Joca
Što ne igrate u Areni? Mislim kada ste već imali prihod milion evra od prodatih ulaznica. Slaba vam matematika. Uzgred čujem da vam Raško Katić sprema čestitku. Uskoro će svratiti do SS 15a. Biće malo skupa ta čestitka za gospodina zvanog TRANSPARENTNOST.
Марко
Чујеш што не треба. Штета што ниси никад чуо где су паре од играња Партизана у Европи неколико година, продаја играча... Можда да питаш великог ''маг(а)ионичара''. Који може да учини да паре нестану док си рекао пиксла, и да нико не зна где су, сем њега и још можда пар људи.
Nikola
Katic sprema cestitku? Cekaj pa kako tvoj Dule je rekao da su plate u zvezdi redovne kako sad to?
Прикажи још одговора
radnaskelA
A gde ce partizani da igraju?
Nolan Smit
Klub koji je cekao 31 godinu domacu titulu,navijac tog kluba nije kompetentan da drugima sugerise sta da pisu.
Gravediggaz
Tamo gde je CZ provela celo tvoje detinjstvo dok se nije ugasila.
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.