Почетна / Кошарка / Звезда

Звезда ипак продала Калинића Фенеру, за милион евра!

Српски кошаркаш Никола Калинић нови је члан турског Фенербахчеа, саопштио је његов досадашњи клуб Црвена звезда
ФОТО: Н. Неговановић

Како се наводи у саопштењу црвено-белих, Фенербахче је за трансфер Николе Калинића платио милион евра.

На адресу клуба са Малог Калемгдана прва званична понуда стигла је 29. јула, а два дана касније прецизирани су сви детаљи око преласка Звездиног репрезентативца у редове тима из Истанбула.

На овај начин Звезда је ове године оборила још један рекорд пошто је трансфер Николе Калинића у Фенербахче највећи у историји клуба, наводи се у саопштењу.

Калинић је у најуспешнијој сезони у историји клуба, у којој су освојена три трофеја, у Евролиги просечно бележио 9,2 поена 3,4 скокова и две асистенције по мечу, а у Јадранској лиги је имао учинак од 10,2 поена, 4,1 скока и 1,5 асистенција у просеку.

Звезда се захвалила Калинићу на сарадњи и пожелела му срећу у даљој каријери.

Коментари55
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Šumadinac
Ne sviđa mi se iskreno ni za njega ni za klub, milion vrv nisu mogli da odbiju ali bolje bi bilo da je ostao još jednu sezonu jer se kod njega video najveći napredak i u finišu sezone je bio najmanje za 35% bolji nego na početku, u sezoni 15/16 trebalo je sve da ide na njega i Mitrovića ali šta je tu je, valjda neće da se razbacuje taj novac na preskupe amerikance nego deca u prvi plan i ajde npr dva iskusna pojačanja
sale kg
Andrica kupiti od Partizana
Nikola
Prvo Bogdan je dobar momak i nema potrebe da se prepirete ko je bolji izmedju Bogdana i Kaline, dva potpuno razlicita igraca na razlicitim pozicijama. Prednost ipak dajem Bogdanu. Ko god je normalan gledao svjetsko prvensto vidio je sta je Bogdan radio trojkama, pljustale su kao kisa u odlucujucim momentima. Svi su bili odusevljeni. Svojom crveno-crnom prepirkom jos jednom smo pokazali da nismo dostojni uspjeha ovih momaka koji su svi dobri ljudi i prijatelji jedni sa drugim. Urazumite se i shvatite da i oni citaju ovo i da im trebamo dati snage pred Evropsko a ne unositi jabuku razdora. P.S. Bogdan je realan decko, znam ga licno. Ako je digao frku da postoje prekrsaji nad njim koji se ne sankcionisu onda je to sigurno tako.
bolje je tako
Bogdan je davao trojke kada je sve bilo odluceno...Vodimo 10 razlike protiv grka i on opali trojku...vodimo 20 razlike protiv brazilaca i on opali trojku....Pogledaj opet utakmicu sa grcima pa vidi sta je Kalinic radio.
biber i so
Cuj ovog postoje prekrsaji koji se ne sankcionisu,pa sta je Bobi trebao da radi prosle godine?Milutinov je pravio 15-20 faulova na mecu nad njim,a svirano mu 4-5!Svi znamo iz koje je kuhinje bilo to Bogdanovoo `necu` rerezentaciji.
Vlado
Od Bobija koji je otisao u Nba nisu uzeli ni corava dinara, a navodno za Kalinica, inace Dzordana licno celi milon. Coviceva zvaka za bivse delije sada pantere vise nego uspela.
Nenad
@Vlado nepisi ono sto neznas za Bobana smo dobili 625 hiljada dolara i ako mu je ugovor isteko
daw
Izgubili smo 4 nositelja igre iz prosle sezone....igraca koji su vukli nas brod....i iskreno od svih najvise mi zao sta je kalina otisao tavog fajtera na obadve strane terena tesko da cemo naci.....po mom misljenju bicemo slabiji nego prosle sezone dominantnog centra kao bobija sigurno nemozemo naci a niti mozemo da platimo,kalinu fajtera koji cuva najbolje napadace a u napadu je prvi za istrcati kontru zabiti tricu napasti leđima,ulazom e takovg igraca nema sanse da nađemo.....gledam cedevita potpisala wajta iz unicsa strasan napadac,doveli su žorića....tesko cemo nadoknaditi ove odlaske....!!!!
Mnogo dobar grobar
Kraj.
coki
pola dali amerikanci a pola vanzemaljci ...

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.