Почетна / Кошарка / Звезда

Цирбес није теже повређен, почиње са тренинзима крајем септембра

Кошаркаш Црвене звезде, немачки репрезентативац Маик Цирбес, није теже повређен и почеће са тренинзима крајем септембра, потврдио је шампион Србије и регионалне АБА лиге
ФОТО: Н. Неговановић

Сумњало се да Цирбесу због повреде скочног зглоба предстоји дужа пауза, али је лекарским прегледом и додатним снимањем утврђено да би снажни центар могао да се врати на терен за око месец дана.

- Маикова повреда на срећу није теже природе. Други урађени снимак показао је много повољнију ситуацију, тако да му предстоји пауза од месец дана. Цирбес ће, према прогнозама које сада имамо, почети да тренира већ крајем септембра. Чињеница је да ће пропустити неколико уводних мечева на старту сезоне, али најважније је да се не ради о тако озбиљној повреди како се у први мах мислило и да ће његов опоравак много краће трајати - рекао је тренер Црвене звезде Дејан Радоњић.

Цирбес је повређен на пријатељској утакмици између репрезентација Немачке и Летоније и пропустиће предстојеће првенство Европе од 5. до 20. септембра.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

igra meca
Ako nije bice...
Delfin
Vaterpolo.
xxl
Sta ce biti?

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.