Почетна / Кошарка / Звезда

Радоњић: Осетио се умор, а и Будућност је добро играла...

Тренер Црвене звезде Дејан Радоњић изјавио је после убедљиве победе над Будућности (83:62) да је екипа још има простора за напредак
ФОТО: И. Милутиновић

Имали смо тежак меч против Меге пре два дана и знали смо да нам долази тим. У првом делу осетио се умор, а поред тога Будућност је добро играла. У наставку смо имали добар проценат шута, 23 асистенције и дошли смо до наше игре. Настављамо даље, али нема пуно времена за напредак. Пожелео бих екипи Будућности да своје високе амбиције искажу ако им се укаже шанса – рекао је Радоњић на конференцији за медије у хали Пионир након утакмице.

Црногорски тренер похвалио је атмосферу током утакмице са тимом из Подгорице.

Наши навијачи нас прате стално и немам никаве замерке. Мислим да смо успели да поправимо сегмете игре из којих су креирани лаки поени. Време ће показати колики су домети овог тима – закључио је Радоњић.

Капитен Црвене звезде Лука Митровић истакао је да је његов тим забележио „важну победу која је битна за стицање победничког карактера”.

Изузетно битна утакмица без обзира што је друго коло, јер смо играли против директног противника. Прво полувреме смо играли слабије у одбрани, док је друго било пример како би требало да играмо. Ритам је изузетно тежак, већ за два дана путујемо у Задар – додаје Митровић.

Тренер Будућности Игор Јововић честитао је Звезди на победи, и рекао је да његов тим још увек није потпуно спреман.

Честитао бих Звезди на бољој партији и заслуженој победи. Ми смо се држали до треће четртине кад је Звезда направила разлику и заслужено привела утакмицу крају. Овај тим је нови, касно се окупио и краћа нам је ротација него прошле сезоне. Неки играчи још нису потпуно спремни за сезону, али свакако да морамо боље – закључио је Јововић.

Коментари12
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

delija RS
Ovaj Radonjic vodi zvjezdu a navija za buducnost treba ga vratiti u Podgoricu pa nek tamo navija koliko hoce za buducnost Al nelezi vraze okusio beogradski zivot ko i svi crnogorci pa ga nemos vratiti
Stari Delija
Dangubić polomio nogu. Želim mu brz oporavak. Sada razmisli šta si grešio i šta ti nedostaje da budeš vrhunski igrač. Uz nadzor lekara možeš da radiš u teretani, na jačanju ruku i grudnih i leđnih mišića. Guduriću i Simaniću sada imate priliku da pokažete od kakvog ste kova. Nema kmečanja. Zbijte redove i u nove pobede.
LJUBISA CZ
TO JE PRAVI KOMENTAR. BRAVO.
mirko vidikovac
sofo mora da smrsa 20 kilograma i da se dovede jos jedan amer i bicemo mnogo bolji!
ole
Odavno nisam gledao ovako slabu košarku, neorganizovano i stihijski uz ragbi duele bez imalo lepote i lepršavih poteza sve se svelo na snagu i mišiće! Dosadno i nezanimljivo i sa ovim u evro ligu, ma biće to blamaža!
Sima sever
Jedva cekam da rastrtimo Cedevitu.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.