Почетна / Кошарка / Звезда

Звезда – Реал у „Пиониру”, најјефтиније карте 800 динара

Продаја улазница за меч седмог кола Евролиге између Црвене звезде Телеком и Реала, почиње у четвртак у 10 часова
ФОТО: КК Црвена звезда

Кошаркаши Црвене звезде Телеком, по први пут ове сезоне дочекаће противника у Евролиги, у дворани „Пионир”.

Први гост у хали која има знатно мањи капацитет од Комбанк Арене биће мадридски Реал, у петак од 20 часова.

После мечева са Стразбуром и Фенербахчеом које је у „Комбанк Арени” пратило 15, односно 16 хиљада гледалаца, за најзвучније име и противника у групи у којој су црвено-бели тражиће се карта више.

Црвена звезда је саопштила цене карата за меч против актуелног првака Европе, па ће тако најјефтиније улазнице (трибина А, Б, Ц и Д) износити 800 динара, партер Б и партер 4 стајаће 1.300, бела и плава ложа по 2.000, ложа 2.500, док ће седишта поред терена коштати 10.000 динара.

Све улазнице, као и до сада, сви симпатизери и навијачи нашег клуба биће у прилици да купе у свим пословницама Евентима у четвртак, и петак до почетка утакмице.

Црвена звезда је подсетила да је за овај меч драстично смањен број улазница које ће се наћи у слободној продаји, јер је још пре сезоне купљено више од 3.000 сезонских улазница.

За меч високог ризика који се игра у петак, важиће и посебни безбедносни протоколи. Зато из клуба апелују све навијаче да знатно раније дођу у дворану „Пионир” како се не би стварале гужве на улазима, јер ће контроле бити детаљне и ригорозне.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bojan
Malo ste papreni sa cenama karata. Mislim da je to preterivanje, jer nemamo svi veliki I dubok dzep, da bi platili 800 dinara I to kao najjeftinije karte. Po meni objektivno bi bilo da su cene karate 500 dinara, sto odgovara standardu obicnih I siromasnih ljudi, koji bi takodje zeleli da gledaju takvu utakmicu. Od tih koji imaju novca, tesko da bi vi I preziveli. Mislim da je ovo velika greska, a navijaci neka prosude I sami.
Bagela
Ne mozemo mi sa ovim timom nigde. Znam gde smo bili pre 4 godine ali mi je zao da danas kad mozemo mi omasimo sa pojacanjima. TOMPSON kao da nema vise hrabrosti, Mekel ce doci sebi za 2 meseca jer je bio tempiran za EP. Nazalost ovo nije tim...
Boni M
Realna cena za Real, mada je pola Pionira sezonske...
bokiRUS
ma da bre...7900 sezonskih najmanje

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.