Почетна / Кошарка / Звезда

Ракочевић: Звезда доста слабија него прошле године, али има систем

Кошаркаши Црвене звезде у четвртак од 20 часова угостиће Реал Мадрид у седмом колу Евролиге, а некадашњи капитен црвено-белих Игор Ракочевић је реалан
ФОТО: В. Марковић

Звезда има доста слабију екипу у односу на прошлу сезону. Можда избор играча није био толико квалитетан као прошле или претпрошле године, али у сваком случају Звезда прави успехе, осваја трофеје и систем који су направили тренутно функционише. Реал има јако лош скор с обзиром да су прошлогодишњи прваци. То је шампионска екипа и питање је момента када ће показати своје право лице. Звезда има огромну предност пред домаћом публиком и биће јако неизвесно у овом мечу – казао је Ракочевић.

Коментари14
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zvezdaš
Dokle cete vi iskompleksirani navijači (velikog kluba Partizan) da pričate o Crvenoj Zvezdi?Kad ste vi dobijali silne milione onda vam država nije smetala,a sad ništa vam ne valja.Bolje se zapitajte ko je kriv što niste uzeli mnogooo više para za sve odlične momke a još bolje košarkaše koji su otišli iz partizana za sitnu lovu.Ko je kriv za to isto država?Veliki pozdrav svim klubovima koji nas predstavljaju na evro sceni u bilo kom sportu.
Tomo
Radim na paletu za hleb i pastetu,kaze gazda ne sme da se sedi,jedina mi radost kada zvezda bedi.
bokiRUS
Znači retko...Zato se raduješ kad FMP bedi ili Partizan izgubi...godinama.
nebojsa
Kako se zove sistem u kojem se svi strnci promene u roku id tri meseca_---
bokiRUS
Za.eban sistem.
sistem ahahah
Toliko dobar sistem da ni pored miliona sinih nista ne mogu..Ovom vestaku vrlo brzo dolazi kraj
Pirke
Imaju sistem od 6mil evra koje dobija od drzave !!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.