Почетна / Кошарка / Звезда

Радоњић: Играмо без Јовића, али верујем да освајамо бодове

Тренер Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да у саставу екипе за дуел против Сутјеске у саставу неће бити Стефана Јовића, али да се и поред тога нада освајању бодова у утакмици 24. кола Јадранске лиге
ФОТО: И. Милутиновић

Изашли смо из меча са Цедевитом са жељом да покушамо да држимо тај ритам утакмица на неколико дана. У последње време изгледа да се боље сналазимо у том ритму него у првом делу сезоне или пре формирања овог састава екипе. Свесни смо улоге фаворита и то растерећење може донети њима доста тога доброг, а нама сигурно одређене проблеме, али није нам први пут да смо у таквој позицији. Надам се да ћемо и поред тога освојити нове бодове – рекао је Радоњић новинарима у хали Пионир.

Црвена звезда ће у недељу од 17 часова у београдској хали Пионир дочекати Сутјеску из Никшића у утакмици 24. кола Јадранске лиге.

Још три кола су до краја. Улази се у завршницу регуларног дела такмичења. Сутјеска је у борби за опстанак. После промене тренера успели су да победе Крку и у добром расположењу долазе у Београд. Мотивисани су да у преостала три кола направе велики резултат – рекао је Радоњић.

Први плејмејкер Црвене звезде Стефан Јовић неће бити у саставу екипе за дуел против Сутјеске због повреде препоне.

Играћемо без Јовића. Остали момци су спремни. Прегледи су обављени пре Цедевите и они су показали шта је и шта би требало да се ради. Све што је било потребно је урађено, тако да га очекујемо га на Купу међу 12 играча који ће покушати да одбране трофеј – рекао је Радоњић.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mirko grobar NS
Realno - grupa Top 16 faze evrolige u kojoj je tzv. KK CZ je duplo slabija od druge grupe . Narednih pet utakmica ovaj lazni klub gubi redom , dobija Darusafaku kod kuce , i mozda ovaj krs tim iz Zagreba . I to je to . Pusta je zelja osvajanje treceg ili cetvrtog mesta . Pa ovaj tim je , realno , duplo slabiji od proslogodisnjeg ! A vozdigli ste se kao da i vi niste krs tim !
Dragan Delija
jedini komentar stavi navijac partizana,to je pokazatelj

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.