Почетна / Кошарка / Звезда

ЗВЕЗДА: Велико хвала Сими, Рашку, Дију, Ити, Тадији и Липи.

Марку Симоновићу, Рашку Катићу, Демаркусу Нелсону, Ивану Раденовићу, Тадији Драгићевићу и Олександру Липовију су по завршетку сезоне 2013/2014 истекли уговори и на тај начин је окончана сарадња
ФОТО: КК Црвена звезда

У нову сезону Црвена звезда улази без шесторице првотимаца, који су носили црвено–бели дрес сезоне 2013/2014.

КК Црвена звезда жели овим путем да им се захвали на свему, а пре свега на професионалном односу, великом залагању и успесима које је Звезда постигла минуле сезоне.

Подсећамо, црвено-бели су по први пут у својој историји одбранили трофеј у националном Купу. Такође, први пут су освојили лидерску позицију на крају лигашког дела регионалног такмичења. Звезда је уписала највише победа у једној сезони у историји, чак 50 и после 16 година поново успела да се пласира у полуфинале једног европског такмичења. За све што су приказали у црвено-белом дресу дугујемо велико хвала Сими, Рашку, Дију, Ити, Тадији и Липи. Желимо вам много среће и успеха у будућности – наводи се на сајту клуба. 

До сада су у клуб дошли Никола Калинић из крагујевачког Радничког и Немања Дангубић из Мега Визуре.

Припреме Црвене звезде за нову сезону почеће 10. августа, а пет дана касније је планиран одлазак на Златибор.

Коментари21
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

balja
Primitivizam ničim izazvanih navijača Partizana nema granice ali uostalom guru im je isprao mozak pa su postali takvi kao da ih štancuje.
Branko
Primitivizam je veliki kompliment u odnosu na divljastvo, koje vi demonstrirate od kad ste osnovani.
pop
ali što im tepaju...iti ,lipi,tadi,sima,di...divno
vlade
a ko ce sad da podigne silne trofeje kad je simonovic otisao?
polako
polako sinak o trofejima....kazaće ti se samo kad za to bude došlo vreme
Nick Cener Medli
Plej , 4 moraju biti vrhunski koliko je to god moguce :)
DULE
Šta su sve osvojili. Podigli su što bi se reklo, lestvicu na najviši nivo. Ko Sergej Bubka. Teško da će ih neka nova generacija prestići.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.