Почетна / Кошарка / Звезда

Лазић: Хвала за прозивке

Посебно хвала онима што су нас отписивали и пљували после праза од Химикија и Реале, поручио је Бранко Лазић преко друштвених мрежа, све са шампионским пехаром у рукама
ФОТО: В. Марковић

Било је очигледно да је сјајни бек једва чекао крај сезоне, па да као победник каже све што му је на срцу.

– Када се само сетим колико је било тих прозивки и провокација, разних вести и критика, после неких наших неславних мечева ове сезоне. Сада на крају, када смо урадили све што смо планирали и преко тога, могу да им се захвалим на свим тим лепим жељама и речима подршке – ироничан је био Лазић.

Коментари12
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

rs
Veliko poštovanje za ratnika, najbolji odbrambeni igrač kog sam gledao. Protivnike dovodio do ludila, ove sezone Dzekson iz Unikahe odustao od utakmice zbog Branka u džep stavio i veličine poput Spanulisa u dvije od tri utakmice i Teodosića. Na ovu potrošnju karijera mu vjerovatno nece dugo trajati. Radom nadoknadio nedostatak talenta, volio bih ga gledati jos u dresu KKCZT. Čista odbrana, sve stigne nogama odlična igra tijelom veoma malo koristi ruke u odbrani a tada mu se i sudi faul. Žao mi je što na njega ne računaju u reprezentaciji, ne mogu svi biti napadači a na toj poziciji već imamo dvojicu jako kvalitetnih napadača a Lazić je mogao biti igrač zadatka, sa Teodosićem,Bogdanovićem,Jokićem i Marjanovićem nema potrebe ni da gleda koš u napadu a odbrani može donijeti mnogo i energijom i znanjem koje je pokazao cuvajući najbolje bekove el u prošle dvije sezone! Puno sreće i zdravlja u nastavku života Branku i njegovoj porodici. Neka ovako odigra i naredne tri sezone u Zvezdi!
roki
Lazo legendo, sve ove devojcice sto te pljuju mogu samo da ti pljunu pod prozor.....srce ih boli sto urnises njihove ljubimce......svaka ti cast na svim igrama za Zvezdu!!!!!
Bojan K.
Slazem se 101 %!
daw
lazke je igrac kolektiva obavlja prljavi posao igra ekstra odbranu....cak i napadacki doprinosi...nije galamdzija u ekipi,ne kosta puno....i iskreno takvog igraca svako treba u timu...kao sta u fudbalu imas igrace poput gatuza, najdzela de jonga koji radi prljavi posao za druge ili makelele...tako se i on zrtvuje za ekipu....ja bi mu odmah dao ugovor na jos 3sezone....
dex
ja bih ga poslao u fmp da se kali
sudija SLEDI
Inače vidim da si pun ponuda za odlazak u inostranstvo pa se ne možeš odlučiti
sudija
Pogrešio si sport .Tvoj je ili rukomet ili ragbi, a jadna je košarka koju ti igraš. Kad bi se naplaćivale lične greške kasa KSS bi bila puna .

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.