Почетна / Кошарка / Звезда

Штимaц напустио Звезду и потписао за Бешикташ

Сребрни српски олимпијац из Београда се преселио у Истанбул, уговор на годину дана
ФОТО: bjk.com

Владимир Штимац (29, 211цм), сребрни српски олимпијац, центар шампиона Србије Црвене звезде прешао је у турски Бешикташ. Уговор је на годину дана.

Штимац је прошле сезоне у дресу београдских црвено-белих постизао просечно седам поена и имао 4,6 скокова по мечу.

Штимац је већ играо у Турској, 2012/13. у дресу Банвита.

 

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Boža
Napokon je otišao,treba pravi igrač da se dovede,poenter na centru koji zna da igra,a ne ovaj napaljeni zamenik i Kuzmić sličan samo malo pokretniji,jači,od debelog,neka se ne vraća za tri meseca.
THE ANĐEO
Samo da ne dođe neki loš stranac.Centarska linija je bila jaka sa njim i Kuzmićem.Ko dolazi neznam ali sigurno neki kvalitetan crnac.Dajte pleja ljudi i dvije četvorke.Išćerajte Dangubića,Mitrovića,Gudurića,Lazića,Simanića i Rebića.Poklonite ih na kraju bilo kome.Bezvrijedni su.Ali Anđele ** Simanić je dao 10 poena Realu**... i ćorava koka snese jaje.Pišite otvoreno o sastavu Zvezde jer prošle smo godine imali Cirbesa ,Kinsija,Milera,Štimca.Zašto nešto da krijemo.Sloboda je najveće dostignuće čovječanstva.
THE ANĐEO
Novinarstvo je pisanje Slobode.Ali da ti odgovorim **za bezobrazluk**.Prošle je godine došo u Zvezdu nekad **najbolji mladi bek evrope**Micić i ja sam odmah reko da on pojma nema.Šut 16 %,a po utakmici izgubi za 8 minuta 6 lopti.Danas ga niko i ne pominje.Došo je u Zvezdu na preporuku Mitrovića koji se zabavlja sa njegovom sestrom.Gudurić je isti igrač.Nikakav šut a vođenje lopte je kriminalno.Šeprtlja.On je miljenik profita menadžera i ništa više.Zato je tu,da ga prodaju.A ako bude igrao Dobrić onda ćete osjetiti razliku u kvalitetu.Gudurić prošle sezone nije prikazao ništa,jer je bio najbolji mladi igrač evropskog prvenstva za mlade.Džabe ga favorizujete on nema šut a bek je šuter.Osudite me ali ovo je istina.Samo istina i pobjeđuje.
rs
Ma on je doktor košarke a ti tako ako je rekao da je Gudurić bezvrijedan onda je to sigurno tako!
Прикажи још одговора
pjero
Ko ce sad da mase peskirom sa klupe?
braadilko
Zvezda ne moze bez Stimare :)

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.