Почетна / Кошарка / Звезда

Лука Митровић: Спреман сам и узбуђен, нисмо аутсајдери у Евролиги!

Капитен Црвене звезде Лука Митровић изјавио је да ниједан тим у Евролиги на црвено-беле неће гледати као на аутсајдера јер су репутацију изградили одличним играма претходних година, посебно прошле сезоне кад су дошли до четвртфинала
ФОТО: Д. Жарковић

- Прошле сезоне остварили смо велики резултат када смо први пут у историји клуба играли у плеј-офу Евролиге. Био сам повређен, али сам сваку утакмицу гледао и подржавао тим. Сада сам спреман и узбеђен. Већина играча остала је у клубу, тако да смо искуснији за једну сезону - рекао је Митровић за сајт Евролиге.

Крилни играч сматра да ће нови формат такмичења бити атрактивнији и занимљивији сваком ко воли кошарку, али ће и бити тежи за играче јер се играју две утакмице недељно.

- Пласманом у плеј-оф прошле сезоне показали свима смо показали да не могу да нас посматрају као аутсајдера. Сада ће бити још теже играти против великих тимова, али смо претходних година урадили добар посао и име, па желимо да задржимо добру репутацију - закључио је Митровић.

Изабраници Дејана Радоњића нову сезону Евролиге отварају 13. октобра мечом против Дарушафаке у Београду.

Коментари13
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

miroljub stefanovic
kako nismo autsajderi??? kada stizu pojacanja? u novembru? do tada gubimo sve utakmice u evroligi sa 15, 20 razlike.
ANĐEO vs MITROV
Jadni Luka zbunjeni,...u klubu su ostali oni koji se nisu mogli prodati.Nisu oni okosnica tima nego vodonoše.Ima ih mnogo.Glavni igrači su pošli a ostali su jad i nevolja sem Simonovića i Jovića koji opet ne može pogoditi ništa.Zamisli ,kada si se ti drznuo da kažeš da neće nikome biti lako sa vama.xaxaxa sa tobom i Gudurićem i dangubićem i lazićem i Đenkinsom...Kakav je to sastav majko Božja.ako ne dođu pojačanja bar 4 igrača ,jer neki moraju da dobiju otkaz onda da se pomirimo za ovu sezonu.Ustvari neka kaže tata da li će doći pojačanja.Ako ostanu gore nabrojeni igrači bolje da nas nije.FALI CENTAR,PLEJ,BEK ŠUTER I KRILO.
drzavni projekat
Ma bice sve to OK. Uskoro se otvara bankomat u Nemanjinoj... Pasce 3-4 jaka pojacanja... Bice FMP kao i prosle sezone.
realno
ne,favoriti ste...imacete sve poraze u evroligi.
Idemo limenke
Napred FMP !

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.