Почетна / Кошарка / Звезда

Волтерс: Квинси Милер ми je причао само лепе ствари о Звезди

У Београд допутовао амерички плејмејкер Нејт Волтерс, ново појачање црвено-белих, али није реално да заигра против Барселоне
ФОТО: М. Рашић

Нејт Волтерс (25, 193), нови плејмејкер Црвене звезде стигао је у Београд, а сачекали су га Давор Ристовић, директор клуба и портпарол Игор Вујичин, али и велики број камера и фотоапарата.

- Стигао сам преко Турске и веома сам срећан што сам овде. Чуо сам да су навијачи сјајни и веома сам узбуђен што ће ћу упознати тим, играче и што ћу почети.

Да ли сте имали прилику да гледате неку од евролигашких утакмица Црвене звезде или из АБА лиге?

- Ове сезоне не. Али, гледао сам прошле, када сам играо за Бешикташ. Одлично знам Квинси Милера и причао сам са њим. Имао је само добре ствари да ми каже о овом месту.

Коментари14
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Nula
Ma nema veze ko ti je I sta pricao. Vazno je da covicevi klubovi, uvecavaju svoju legiju stranaca.
laki partizanovac
Ljudi, ovaj Ristović je Partizanovac. Video sam ga u nedelju na utakmici FMP - Partizan u publici.
rs
Dobra. Slatko si me nasmijao!
Sergio
Samo što ti nisi došao u ZVEZDU NEGO U FMP
Bravo Covicu
Dobrodosao.... i da Gazis igokeju REDOVNO!
КК ЦЗ Великан
Идемо мајсторе што пре у борбене редове! Срећно.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.