Почетна / Кошарка / Звезда

Бјелица: Навијачи су битан фактор

Иза Црвене звезде су две велике драме, једна у Еврилиги, друга у АБА, обе са срећним епилогом
ФОТО: Д. Жарковић

Као велика ињекција самопоуздања пред наставак сезоне и огромне изазове које следе, почев од судара у среду са Барселоном.

Спектакл загарантован

Три сата, шест хиљада продатих улазница – јасан је показатељ да ће Арена сутра вече бити крцата.

Црвена звезда је јуче, на благајнама Евентима, пустила у продају улазнице за Барселону, а интересовање је огромно. Редови су били на многим продајним местима што је јасна порука онима који се још увек обезбедили, а желе да буде део спектакла, да пожуре на неку од благајни.

Као што је познато, цене улазнице се крећу од 500 па до десет хиљада динара колико су почасна места поред терена. 

Управо то је нагласио Милко Бјелица након дабл дабл учинка против Игокее (15 поена, 10 скокова) и додао:

- Много је битно што смо наставили победнички низ. Игра није била на задовољавајућем нивоу, али важно је да смо победили. Одмах се окрећемо Барселони са жељом да се што боље спремимо и да покушамо да прикажемо много бољу игру.

Искусни крилни центар је констатовао да се не екипи виде трагови умора као последица до сада атипичног распореда, али да је то нешто што ће се ове сезоне често дешавати и да на то морају да се навикну.

Оно што ће им у томе сигурно помоћи јесте хук са трибина. Када у среду вече буду изашли на терен Арене, уз себе ће имати хук из 20 хиљада грла.

- Иза Барселоне је победа у домаћем шампионату, али и пораз од Фенербахчеа у Евролиги, на пола коша. Када говоримо о Барселони, говоримо о једној од најјачих екипа Европе. Свесни смо шта нас чека. Покушаћемо да направимо изненађење и да играмо што је могуће боље. Навијачи су битан фактор и дају нам ветар у леђа. Али ми морамо то да искористимо – нагласио је Бјелица.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Marko zvezdad
Pobedjujemo sutra uvece oslabljenu Barselonu uz huk sa tribina do nove pobede neka se svi plase mocne Zvezde jos kad registrujemo Voltersa i ako dodje centar Mbakve bicemo brutalno jaci
КК Цз Великан
Само напред и сва подршка!Знам сигурно да гостима неће бити лако ни мало.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.