Почетна / Кошарка / Звезда

Радоњић: Барселона огроман изазов, чека нас дивно вече у Арени (ВИДЕО)

Тренер Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да екипа у позитивном амбијенту дочекује Барселону у трећем колу Евролиге и да се нада новом изненађењу у елитном такмичењу
ФОТО: Н. Неговановић

Долази нам Барселона и очекује нас једно дивно вече у Арени. Играмо са прошлосезонским учесником Фајнал-фора, клуба са високим амбицијама и играчима који су много урадили у каријери. Пред нама је огроман изазов – рекао је Радоњић на конференцији за медије у КОМБАНК арени.

Радоњић је додао да је јасно да су Каталонци фаворити у том дуелу, али да су црвено-бели јако мотивисани.

Барселона долази са гласним најавама да ће нас савладати и нико не бежи од тога да је фаворит. Имамо велику жељу да направимо нови подвиг и наду да можемо да играмо са свима. Верујем да можемо да будемо конкурентни Барселони, иако је одлично попуњена на свим позицијама – рекао је Радоњић и осврнуо се на велики тријумф у Истанбулу против Галатасараја у Евролиги.

У позитивном смо амбијенту после победе над Галатасарајем, која због специфичности важи више од обичног тријумфа у Евролиги. Мотивисани смо да дамо и извучемо више од максимума – навео је Радоњић.

Утакмица између Црвене звезде и Барселоне игра се у среду од 19 сати.

 

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dragan
Ekipa iz Banja Luke sutra rani i kreće!
Barselona nikad gora
Barselona je fizicki nula ekipa,a zadnjih deset godina nikad gora nije bila.Zvezda moze ove pre da dobije nego one turke u istambulu sto je dobila!A sto se tice pao...tamo su jaki na centrima pa ce malo teze ici nego prosle godine!
КК Цз
Превише се Барселона сили, небих се ја кладио да ће победити.Поштоване Делије, идемо да им направимо пакао над паклом...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.