Почетна / Кошарка / Звезда

Волтерс није регистрован, неће играти против Барселоне

Тренер Црвене звезде Радоњић је рекао да последње појачање Нејт Волтерс неће бити у саставу јер није регистрован, али и у супротном не би играо јер је тек дошао
ФОТО: М. Рашић

Волтерс је стигао у Београд и на тренинг, тек се упознао са тимом. Ситуација је таква да је 18 сати путовао и да је регистрован не би био у тиму. Верујем да ће касније бити од користи – поручио је црногорски тренер.

Коментари12
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Labud
Nek ide od vrata do vrata i prodaje biblije.
Antilegenda
Zašto Labude ne voliš Mormone? Fini ljudi, hrišćani, poliginisti... Pomešao si ti njih, čini se, sa Jeh. svedocima!
Prle
Ovaj deluje kao beba al vidi se da ima samopouzdanje - znaci jak je kao crna zemlja. U prvoj utakmici protiv pao-a eksplodirace kao atomka. Usvetlio je ocima ko pseto mudima i malo je luftika a to obecava. Napred volterse, armija navijaca je uz tebe.
Cinjenice
Za ovog je Gaj Mekel doktor ali doktor kosarke!Ovo je drvo kakvo evroliga nije videla do sada!
poznate su vase "bombe"
Nema ih na mapama kosarke cim odu iz neke tamo zvezde :))
Prave cinjenice
Nadaj se, i ovaj ce da vas puni. i Nije Gaj Mekel, nemas pojma.....
Прикажи још одговора
Nula
A dali ce igrati rakicevic. Ili vam je cilj bio, da on samo ne ode u KKP.
Prle
Nece igrati. Nespreman je. mora da trenira. Mozda ce sledece godine igrati kad ode jovic.
dupla nula
nije mi ga zao! Sam je izabrao sedenje na klupi. U KLS ocekujem ga u Zelezniku! Tako mu i treba!
Прикажи још одговора
Стари Делија
Штета, али за Пао иде.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.