Почетна / Кошарка / Звезда

Симоновић: Навијачи Панатинаикоса нас нешто не симпатишу

Заборавити Барселону за 48 сати и све што је тај меч носио, веома је тешко. Признао је то Марко Симоновић, говорећи о гостовању шестоструком прваку Европе
ФОТО: Д. Жарковић

Такав је ритам. Шта да радимо. Нема времена за славље. Ако будемо славили, у Атини може да се деси хаос. Потрошили смо се доста. Не постоји други начин да се победи Барселона. Али бићемо спремни за ПАО и добро ћемо ући у меч.

Након сазнања како су се провели Галата и Барса, Панатинаикос ће бити у стању пуне приправности.

Ваљда је научио да треба да нас респектује. Нисмо ми случајно били у Топ 8. Тешко је поновити тај успех, али тешко је и нас победити. Ни навијачи Атињана нас нешто не симпатишу превише. Опет, изнели смо Галату, зашто не бисмо и Панатинаикос. Имамо квалитет и срце за то. Идемо јако – поручио је Симоновић.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

straja
Koliko pratim kosarku imam utisak da "braca' Grci bas I ne vole mnogu srpsku kosarku....mnogo cesto su im zagorcavali zivot nasi klubovi I reprezentacija.Mada moguce je I da nas ne vole zbog toga kako ih trenirao I vodio prole sezone trener sa nasih prostora.
RRR
Mi preferiramo Olimpijakos,pa je normalno da tim i navijaci personifikovani kroz Zeljka Obradovica bivseg trenera reprezentacije koji vise voli i Turke od Zvezde i Partizan ne mirisu tu opciju. Ali ruku na srce i mi njih za nesto ne smatramo, tako da nisam siguran da lj vise volimo Olimpijakos ili ne volimo PAO.
sloba
A to je znači izgovor za eventualni poraz. Pa bolje da izgubite da ne bi izbio haos!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.