Почетна / Кошарка / Звезда

Може ли Звезда у гротлу Арене да сруши и шампиона Европе, московску Армију са Теодосићем?

Убица џинова чека новог моћног противника – реченица је којом је на званичном сајту Евролиге започета најава спектакла (четвртак, 19, ТВ Спорт клуб) у режији Црвене звезде мтс и ЦСКА на паркету Комбанк арене
ФОТО: Н. Неговановић

Након што је прегазио шампионе из 2014. и 2015, Радоњићев тим чека актуелног првака, лидера са само два пораза и најбољим нападом који у просеку убацује 92 поена по мечу.

Црвена звезда ће на паркет изнети другу најбољу одбрану лиге, одбрану која у просеку прима 75 поена по меч. Али и све остало што има. Емоције, енергију, жељу и хук из преко 20 хиљада грла.

Да ли ће то бити довољно, да се први пут, у десетом јубиларном мечу, сруши ЦСКА и макар мало реваншира за 3-0 у прошлогодишњем четвртфиналу остаје да се види.

Али, оно што је сигурно, свако смањење утицаја Милоша Тедосића, са 18,7 поена најбољим стрелцем и најбољим асистентом са 8,2 додавања по мечу, био би велики корак ка победи.

И без капитена Србије Димитрис Итудис има импресиван арсенал, показао је то недавно, победом у Тел Авиву, кад чак ни Де Коло није био у саставу. Ипак, са правим Теодосићем и без њега, ЦСКА сигурно није исти тим.

За Теодосића мора да се спреми специјална одбрана – поручио је Бранко Лазић који је по обичају увек задужен за чување највећих звезда ривала.

Он је тренутно најбољи плејмејкер у Европи и биће изузетно тешко. Али, надам се да ћемо сви заједно спети да изнесемо тај меч како треба и да победимо. Што да не.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

druga, bolja strana Srbije
Svim srcem uz braću Ruse!
Zuk
Teodosic vas uvek pusta i pored njega bi prosli ali i ostali se pitaju a oni nisu navijaci Zvezde, tako da vam sledi poraz.
kk Цз великан
Звезда је у великом налету, жеља и воља су на њеној страни да први пут у историји победимо Цска, одбрана такође, е сад морају да се потрефе одређене ствари да би славили, шут одличан и скок, наравно ривала свести на разуман број кошева... Верујем да можемо доћи у ситуацији да славимо.
Misisipi
Ja ne verujem
Стари Делија
ЦСК је, сигурно, најбољи (и најбогатији) тим Европе. Имају свој авион, те се у путу неће, превише, истрошити. Меч са нама су озбиљно схфатили, те су Теодосића у првенственој утакмици чували. Вратио се Де Коло. Цео тим је врло јак. Апсолутни су фаворити. Неће себи дозволити да изгубе 2, узастопне, утакмице. Нама остаје нада, и чињеница да у овој утакмици немамо шта да изгубимо. Очекујем пуну Арену и лепу утакмицу.
stari delija
novi panter
shone
sve do jednog lepo napisano a to jedno - marko simonovic!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.