Почетна / Кошарка / Звезда

Радоњић: Цедевита ће бити мотивисана, спремамо одговор

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић изјавио је да у трећем мечу финалне серије плеј-офа АБА лиге очекује веома мотивисану Цедевиту, али да је његова екипна спремна да одговори и са максималних 3:0 освоји трећу узастопну титулу
ФОТО: В. Марковић

- Синоћ смо одмах након друге утакмице кренули за Загреб, да искористимо један дан да се припремимо за трећи дуел. Цедевита ће на свом паркету дати све од себе да нас савлада, показали су велику жељу, мотивацију и карактер и у другом полувремену другог меча у Београду, али ми желимо да одговоримо. Ова финална серија се игра у таквом ритму, да морамо да користимо сваки тренутак, да осим за регенерацију екипе, извршимо и неке корекције, што није нимало лако, како бисмо још једном дали максимум и дошли до доброг резултата - рекао је тренер Звезде Дејан Радоњић.

Милко Бјелица додаје да ће сада ривалима бити лакше јер играју пред својим навијачима.

- Сигурно да ће екипа Цедевите покушати да пружи највећи отпор пред својом публиком, како не би дозволила скор 3-0 у финалу. Биће сигурно додато мотивисани чињеницом да играју пред својим навијачима у својој хали. После два дана и две утакмице, имамо сада један дан и времена да се освежимо, припремимо и уђемо спремни у овај трећи меч.

Екипа ће тренирати осим у среду и у четвртак у јутарњим часовима, а меч број три игра се од 19 сати уз директан пренос на ТВ Арена спорт.

Семафор финала АБА лиге:

Први меч:

Црвена звезда – Цедевита 81:66 (16:27, 29:17, 21:10, 15:12)

Други меч:

Црвена звезда – Цедевита 84:73 (29:18, 28:16, 15:16, 12:23)

Трећи меч:

Цедевита – Црвена звезда 13. април у 19.00

Евентуални четврти меч:

Цедевита – Црвена звезда 14. април у 19.00

Евентуални пети меч:

Црвена звезда – Цедевита 16. април у 19.00

Напомена: Победник финалне серије биће екипа која прва оствари три тријумфа.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Valter
Malo je nedostajalo da KK Partizan opet bude prvak Evrope. Vesterman,Bogdanovic,Milosavljevic,Bertans,Veseli,Lovernj,.. Od anonimusa i talenata Vujosevic je uoblicio ekstra tim. Steta sto su se isprecile povrede.
czvbgd
A ko su ti igraci koji u Zvezdi nisu anonimusi? Lazic,Simonovic,Mitrovic,Dangubic,Guduric,Dzenkins....Sve su to igraci koje je Radonjic izmislio...Da se nadovezem na komentar gore,sa onom vasom F4 ekipom biste bili u rangu Armanija ove sezone u EL....Od te sezone jedino je Makabi pao,iako i ove sezone ima mocnu ekipu po imenima,sve ostale ekipe su ojacale.
Opet
Ajde pali sa nasih vesti
Прикажи још одговора
Zvezdas
Mi autobusom do Zagreba a Cedevita avionom... I onda slusaj grobare o nekim budzetima i njihove lazi, Da nije smesno bilo bi tuzno koliko tesko prezivljavaju zvezdin uspeh.
czvbgd
Vi ste jedina ekipa u istoriji EL koja je sa 3 ili 4 pobede prosla u top 16...To je bilo one sezone kad su Zvezda i Partizan igrali zajedno u El,kad ste vi igrali protiv Nantera i ostalih sila...U ovoj EL,budimo realni,biste imali MOZDA jednu pobedu.
Laza
Svojevremeno je Dule i skor od 2 pobede i 12 poraza karakterisao kao magiju i neverovatan uspeh. 16 pobeda Zvezde ove sezone u Evroligi je odličan rezultat. Partizan i u onom f4 izdanju - teško da bi u ovakvoj Evroligi imao 7-8 pobeda...
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.