Почетна / Кошарка / Звезда

Болден намерава да одмах заигра у НБА лиги (ВИДЕО)

Филаделфија Севентисиксерси су на НБА драфту као првог пика узели Маркела Фулца, а као 36. у другој рунди одабрали Аустралијанца Џону Болдена, доскорашњег играча ФМП-а, који има уговор са Црвеном звездом
ФОТО: youtube/printscreen

Филаделфија је бирала прва и одабрала плејмејкера Универзитета Вашингтон Маркела Фулца. У другој рунди, као 36. пика, Севентисиксерси су узели Аустралијанца Џону Болдена (21) из ФМП-а.

Болден ће се придружити још једном Кенгуру Бену Симонсу, а у клубу је и бивши селектор Аустралије Брет Браун.

Болден има потписан двогодишњи уговор са Црвеном звездом, али не и намеру да се враћа у Европу. У уговору и постоји клаузула ако жели да оде у НБА.

- Планирам да одмах заиграм у НБА лиги. Тачно је, имам уговор, али са откупном клаузулом у случају одласка у НБА - рекао је Болден, некадашњи играч УЦЛА колеџа. - Верујем да сам добар нападач, позиције три и четири у данашње време у НБА лиги су као неки микс, верујем да могу да играм на оба места, како у нападу тако и одбрани. Имам велики распон руку, скочан сам, уверен сам да ћу се добро уклопити у екипу Филделфије.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zvezdas
Teska i pocetnicka greskA! Tamo ce samo grejati klupu i stagnirati. Mislim da on nema jos izbrusen kvalitet za EL, a jos manje za NBA.
Laza
Tako suZ vezdini forumaši govorili i o Jokiću - te nije ni za Zvezdu, te nema evroligaško izbrušeno iskustvo itd, a on u nba napravi čudo za dve godine... Zvezda treba da se okrene domaćim igračima, ane da juri nekakva "pojačanja". Ono što je doneo Tompson - doneo bi i npr. Apić. 1. Radanov, Rakičević - 2. Gudurić, Dobrić, 3. Dangubić, Davidovac, 4. Simonović, Simanić, 5. Kuzmić, Bjelica, Apić
Ne lupaj
Ma da, jedno 10 godina prvo kod Radonjica, pa 10 godina kod Vujosevica, pa 10 godina kod Zeljka i onda ce mozda biti spreman.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.