Почетна / Кошарка / Звезда

Фелдин: Невероватно је играти пред Делијама, најбољи су у Европи

Нови кошаркаш Црвене звезде Американац Џејмс Фелдин рекао је, по доласку у Београд, да је веома узбуђен и да ће у потпуности бити у служби тима
ФОТО: Д. Жарковић

Веома сам узбуђен што сам дошао у Црвену звезду. Имам иза себе осам година искуства у европској кошарци и спреман сам за следећи корак. Бићу у потпуности у служби тима и даћу све од себе, зато сам овде. Очекује нас веома узбудљива сезона – рекао је Фелдин, наводи се на клупском сајту.

Досадашњи кошаркаш Панатинаикоса Фелдин ће у среду обавити лекарске прегледе, након чега ће бити на располагању тренеру Душану Алимпијевићу. На питање о навијачима, он је рекао да зна у каквој ће атмосфери играти.

Невероватно је играти кошарку у атмосфери какву праве Звездини навијачи. То су сигурно најбољи навијачи у Европи. Узбуђен сам што ћу сваке недеље играти у таквој атмосфери – казао је 29-годишњи кошаркаш.

Фелдин је у Црвену звезду дошао из Панатинаикоса где је прошле сезоне у просеку постизао 6,7 поена и имао две асистенције по мечу.

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Nula
Dobrodosao, i da redovno punis igokeju u svakom mecu!
KASPER
Treba ipak biti malo i realan.Ceo svet zna da navijači Partizana prave najbolju atmosferu na košarkaskim utakmica a da su navijači Zveszde tipični fudbalski što dokazuje da dotični košarkaš nije gledao ni utakmice Zvezde kao ni Partizana,pa se nekim pričama ulizuje navijačima.Zna se da u Srbiju dolaze nižerazredni stranci koje niko neće pa onada na prvu bolju ponudu beze. A za neznalice najbolji klubovi na Balkanu su Split tri titule prvaka evrope,Cibona dve i Partizan i Bosna sa po jednom osvojenom titulom
Djole
Pod jedan, nije trebao ni da gleda, igrao je u dresu PAO/a protiv nas i osetio je itekako. Pod dva, te sto si nabrojao, skoro svi izumrli. Na zalost ali je tako. A u to vreme, Zvezda je imala vise titula od Partizana, koji je procvetao u svim sportovima od 90-ih pa naovamo. I samoprozvao se institucija.
uvlakač
ove priče samo bezmozgovići gutaju.
DUPLA KRUNA DUPLA RADOST
HAHHAHAHAHHHHH PANTERI I KOSARKA
Cova
Skidamo mi gace tvojoj dinamicnoj igokeji evo vec 5god. Za Redom!!
mace
brate...kakvi panteri. Sendvićari likuju nakon dve-tri god.života. A,ono Pešićevo "skidate gaće"vredi deset godina posta.
Прикажи још одговора
Cova
Dobrodosao u najveci i najbolji klub na balkanu, i da trpas Dinamikigokeju redovno!
cova 2
izbudjen feldin, jos malo pa kao federer. pare ga ne zanimaju, samo delije

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.