Почетна / Кошарка / Звезда

ЗА ЗВЕЗДУ: Места ни за иглу

Овосезонска евролигашка премијера Црвене звезде у Београду против Барселоне учинили су да пола сата пре подбацивања лопте гледалиште буде крцато. Очито је дворана Александар Николић постала мала за спектакле првог реда.
ФОТО: Н. Неговановић

Звезда са новим тимом, принудно, Барса са темељно реновираним због катастрофалних резултата иза којег је победа над Панатинаикосом изражена највећом разликом у првом колу, допринели су да се њихов меч дочека са нескривеним узбуђењем. Са питањем како ће црвено-бели одиграти после два узастопна пораза и како ће се новиљубимци Каталоније снаћи у гротлу српског храма кошарке.

ПОКЛОН ЗА НАВАРА

Хуан Карлос Наварао је одиграо 400. еверолигашки меч.

Тим поводом, Небојша Илић, спортски директор црвено-белих, легенду европске кошарке даривао је букетом цвећа.

Био је то гест вредан сваке похвала.

Гледалаца је било толико да су морали да стоје, а највећи аплауз дочекао је фудбалере Звезде који су ушетали у партер 15 минута пре почетка. Сачекао их је френетичан пљесак као да су дан раније победили Арсенал. Тако се воле они који бране боје Звезде.

Минути су цурели, узбуђење је расло док су се актери загревали да покажу шта знају. Једни са крцатим гледалиштем изнад и око себе, други препуштени себи.

Таква је атмосфера била и приликом представљања екипа, уз домаћина чирлидерсице и заставе и сви као један. За Звезду.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Toopot kopita
Sve sami rodjeni "kamermani" na tribinama... Zabranio bi unosenje telefona na utakmice... Navijaj bre!!! :D
Zoran CZZG
Kako neki mogu da šute u tom grotlu,da ih ne ponese pesma....

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.