Почетна / Кошарка / Звезда

Алимпијевић: Химки изванредна екипа, ту су Швед, Џенкинс, Марковић...

Тренер Црвене звезде Душан Алимпијевић оценио је да је предстојећи ривал црвено-белих у Евролиги Химки изванредна екипа, која је показала да неће бити само учесник најјачег европског такмичења
ФОТО: Д. Жарковић

Изванредан састав, који је својим потезима током претходног прелазног рока, показао да не жели и неће бити тек учесник овогодишњег издања Евролиге. Са оваквим ростером, који предводи Алексеј Швед, Химки има озбиљне намере у ВТБ и Евролиги. Ту је и наш Стефан Марковић, један од најбољих плејмејкера у Европи, који игра у оба правца подједнако добро, Чарлс Џенкинс који је толико пута показао квалитет, али и особину коју немају многи странци, да је спреман да се подреде тиму у потпуности – рекао је Алимпијевић за клупски сајт.

Кошаркаши Црвене звезде у 13 часова лете право из Загреба, где су синоћ гостовали Цедевити, за Москву, где их већ у уторак очекује меч трећег кола Евролиге против Химкија.

Путујемо у Москву након лоше утакмице у Загребу, немамо ни превише простора за припрему, један тренинг, али већ смо најављивали да нас очекује јак ритам током ових шест дана. Идемо у истом саставу као и за утакмицу у Загребу, нема Дангубића, сви остали су спремни – рекао је Алимпијевић.

Капитен Бранко Лазић казао је да екипа у Москву одлази са жељом да одигра добру утакмицу.

Да се не понављамо превише, немамо много времена да се освежимо и припремимо, знали смо да нас очекује овакав ритам у овом периоду. Химки је искусна екипа, са великим квалитетом који јој омогућава да направи нешто значајније у овогодишњој Евролиги. Ту су Стефан Марковић, мој некадашњи саиграч Чарлс Џенкинс, доста изузетно квалитетних странаца, и наравно руски репрезентативац Алексеј Швед, као лидер те екипе. Атлетски изузетан тим, али идемо да одиграмо добру утакмицу, јер сваки меч у оваквом такмичењу много значи за наш тим – казао је Лазић.

Утакмица између Химкија и Црвене звезде играће се у уторак од 19 часова у "Митишчи арени".

Карте за утакмицу Звезда – Макаби од уторка у продаји
Продаја улазница за утакмицу четвртог кола Евролиге између кошаркаша Црвене звезде и Макабија почеће сутра у подне, саопштили су црвено-бели.
Карте за тај меч, који се игра у четвртак у Београдској арени, продаваће се у свим пословницама Евентима.
Улазнице за трибине на нивоу 400 продаваће се по цени од 500 динара, док ће гледаоци за ниво 200 морати да издвоје 1.100, а карте за партер коштаће 1.000 динара.
Карте за ложу север и југ коштаће 1.400 динара, док ће бочна почасна места коштати од 4.000 до 8.000 динара, а централна 10.000 и 15.000. Улазница за "скајбоксеве" коштаће 5.000 динара.
Црвена звезда је позвала навијаче да дођу знатно раније у дворану због детаљних контрола, да спортски бодре свој тим и направе атмосферу која је "постала препознатљива широм Европе".
Капије Београдске арене биће отворене у 17 часова, а утакмица Црвена звезда – Макабија почиње у 19 часова.
Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Djole
Mozda pokusati sa taktikom da se Sved pusti, a zaustaviti ostale. Jer videli smo da ga je jako, jako tesko cuvati. A jedan covek nikad ne dobija utakmicu.
SVE PJANO
Znam da će me svi pljuvati, ali ja u ovog čoveka verujem 5 puta više nego u Radonjića. Samo polako Alimpije, kad bude najvažnije, tad ćemo biti najbolji.
Covicu
Dovedi pravog teskog i visokog centra u Zvezdu i jos jednog pleja umesto radicevica ili ce buducnost i cedevita osvojiti titulu lagano ove sezone!
Vratite Radonju
alimpijevicu jos si na klupi zvezde..??!!
Стари Делија
Нажалост, нисам оптимиста. Швед је незаустављив

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.