Почетна / Кошарка / Звезда

СПОРТАНДО: Звезда хоће Ениса из Меге

Енис је овог лета стигао у редове АБА лигаша Мега Бемакса, а тренутно има просек од 18,6 поена по мечу, 5,4 асистенције и 4,6 скокова
ФОТО: И. Веселинов

Специјализовани сајт за кошарку Спортандо наговештава да ће ускоро доћи до промене у саставу београдских црвено-белих.

Наводно је Црвена звезда показала велико интересовање за бившег играча колеџа Орегон Дилана Ениса (188цм, 88кг), који ће 26. децембра напунити 26 година. Рођен је у Торонту, а поседује канадско и јамајчанско држављанство.

Енис је овог лета стигао у редове АБА лигаша Мега Бемакса, а тренутно има просек од 18,6 поена по мечу, 5,4 асистенције и 4,6 скокова. По Спортанду ради се о једном од најбољих рукија ове сезоне у Европи.

Очекује се да уговор ускоро буде постигнут и да Мега Бемакс добије завидно обештећење навео је Спортандов извор.

За Дилана су заинтересовани и неки клубови из Шпаније, али се наводи да то за сада није реална опција.

Остаје да се види да ли ће до трансфера и доћи.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ovo je neki igrac?
Ahahahahah
Марко
На следећем дербију, на оних 100 поена што смо вам дали у прошлом без ``овог`` играча, кад се дода његових 19 у просеку а можда и више, примићете 125 комада.
komsat
Eto a ja juce pisem da Misko ne nasamari Covica.Davidovac je blago Srpske kosarke i ako dovedu Enisa on ce ponovo biti u zapecku.Shvatite da Srpska kosarka gubi sa Miskom mnogo.Davidovac mora sada vec da bude glavni nas igrac u Zvezdi ,a ako ne u Zvezdi onda neka ide kod naseg nekog trenera koji ce mu dati minutazu u Evropi.ENIS JE SOLIDAN IGRAC ALI NISTA VISE I NEZNAM DA LI JE ZA ZVEZDU.Ako je on Zvezdin pik za Evropu neka je onda sa srecom.Znaci da Radicevic dobija otkaz ili preseljenje u Megu.
nije tako
Davidovac ostaje a igrao je silom prilika pleja... nije on jos za naseg glavnog igraca,polako...mozda ce biti... ali mali Radicevic nema jos rutinu i pravi brzoplete greske pa je Davidovac mora da preuzme tu ulogu... I Radicevic ima sve predispozicije ali jos nije psihicki spreman za taj teret pleja...nadam se da ce se malo kaliti i postati ono sto se ocekuje od njega... Enis nije prosecan igrac vec trenutno 5-i igrac ABA lige po koeficijentu???? Prosek mu je 19 koseva u ABA ligi ,tacnije 18,9... kazi ko kod nas ima taj prosek? On je pun pogodak a uverices se...
Aloha
Fali mu jedno slovo da bi bio savrsen za Zvezdu! Ovo je bilo jace od mene!
tebi ne fali
jos jace.....
zapazio sam
Tebi ne fali nista, vec si TO.... ovo je bilo jace od mene
Zox
Ma vazi, taman sad kad je Davidovac u formi.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.