Почетна / Кошарка / Звезда

Топић: Оставили смо Звезду без Евролиге и овај трофеј је само делић радости

Црвена звезда је вечерас победила ФМП са 97:88 и тако дошла до тријумфа од 3:0 у финалу плеј-офа Супер лиге Србије
ФОТО: И. Веселинов

Тренер кошаркаша Црвене звезде Миленко Топић рекао је, после вечерашњег освајања Супер лиге Србије, да остаје жал што су црвено-бели остали без трофеа у АБА лиги и пласмана у Евролигу.

- Остаје жал та АБА лига, главама смо сви тамо. То не можемо да пребродимо. Оставили смо Звезду без Евролиге и овај трофеј је само делић радости, али тај основни циљ нисмо испунили - рекао је емотивно Топић после освајање титуле у Супер лиги.

Црвена звезда је вечерас победила ФМП са 97:88 и тако дошла до тријумфа од 3:0 у финалу плеј-офа Супер лиге Србије.

- Утисци су сјајни после освајања трофеја, поготово када се зна на који начин смо дошли до ње, када вратимо филм на оно где смо били пре месец и по дана. Честитам свима у клубу, свима који подржавају овај клуб, али честитам и тренеру (Душану) Алимпијевичу, јер је ово и његова титула.

Он је оценио да је и поред освајања трофеја у домаћем првенству, много ствари утицало на „неуспешну сезону”.

- Имали смо промашаје од играча, али то је све било због финансија. Имали смо неке од којих смо више очекивали, попут (Стефана) Јанковића и Николе Јовановића. Милко Бјелица је био фантастичан у првом делу сезоне, а у другом га није било. Било је и периода када нас је ритам утакмица млео. Као што сам рекао, примарни циљ није испуњен и ту остаје жал - рекао је Топић.

Упитан каква је његова судбина у клубу, Топић је рекао да још не зна.

- Драго ми је. Ја волим Звезду и бићу увек уз Звезду, било то као навијач на трибинама или на клупу. Ја сам човек који воли Звезду. Не знам шта ће бити судбина после свега овога. Морамо да направимо анализу због чега се све ово дешавало, па ћемо видети. Ја сам ту, стојим на располагању. Много волим овај клуб - рекао је тренер Звезде.

Топић је испраћен овацијама из дворане „Александар Николић”, а он је додао да му то много значи.

- Ово је било као некада, као и пре више од 20 година. Много значи. Много је ту истих људи, само се мало физиономија променила - рекао је Топић уз осмех.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.